Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 4

Recommended Posts

"Chmielarz dodał, że nie oznacza to bezapelacyjnego zwycięstwa Sony. Możliwe jest bowiem stworzenie doskonałej gry na słabszym sprzęcie. Jako przykład podano tutaj The Last of Us i akurat z tym trudno się nie zgodzić." w sumie to dopiero w praniu wyjdzie czy faktycznie jest taka różnica , trzeba poczekać aż  konsole zadomowią się już na rynku i wyjdzie więcej dobrych tytułów jak i exów

Edytowane przez .daft
cytowanie

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/gta-5-gra-konsole-nowej-generacji-amazon.html

"W niemieckim Amazonie pojawiły się karty gry GTA 5 w wersji na obydwie nowe konsole właśnie. Wprawdzie oferty bardzo szybko usunięto, ale, jak to zwykle bywa, w sieci zachowały się ślady. Co więcej, dało się zauważyć, że gra działać miałaby w rozdzielczości 1080p.

http://www.benchmark.pl/uploads/backend_img/a/gta-5-gra-konsole-nowej-generacji.jpg

Pozostaje nam zatem czekać na oficjalne stanowisko Rockstar Games. Nie zdziwimy się, jeśli producent wszystkiemu zaprzeczy, ale pamiętajmy, że sklepy już nie raz trafiały z podobnymi informacjami."

Dlaczego wszyscy tak podniecają się tym GTAV i BF4?

Fapowanie do każdego screena i informacji na temat tych gier jest tutaj nagminne.

Jak ujawniono wymagania bf4 to dwa dni każdy wszędzie je zamieszczał...

Na nowe konsolki wyjdzie wtedy, kiedy na pc.

Bezpośredni  link http://www.gamersyde.com/download_driveclub_timelapse_chile_audi_r8_beta_version_-30784_en.html

polecam zassać filmik ze stronki podanej w newsie i zerknąć jak wygląda DriveClub.  na TV  jest bardzo, bardzo ładny ;)

Edytowane przez .daft
ortografia

Przecież fifa 14 na PC będzie się różnić tym od Fify na ps4/XO, że nextgeny będą miały lepszą murawę i lepszą widownię XD

Jeśli faktycznie będą tylko takie różnice to chyba odłożę sobie kupno czwórki na następny rok , kiedy biblioteka exów będzie już trochę szersza :)

Gość effendi360

Jak ktoś nie ma preordera to może być nie lada kłopot z dorwaniem sprzętu w dniu premiery. Już teraz Ultima dodała asekuracyjną notkę, która widnieje przy preorderach.

Od dnia 04.09.2013 włącznie, nie gwarantujemy dostawy konsoli na premierę!

jak wygląda DriveClub. na TV jest bardzo, bardzo ładny ;)

Synu, widzisz ten aliasing  ? To zmień okulary... 8-)

Na tym jak i na swoim kompie nie pogram w 1080p i 60fps. Więc co za różnica na czym będę grał. A detali i tak pewnie się nie dopatrzę. Cena mojego kompa jakby wyższa o te parę stów. A wygoda większa na konsoli, przynajmniej dla mnie. 

Ja mam wrażenie (tutaj nie kieruję się do Ciebie MiK), że nie wszyscy zrozumieli ten tekst jak powinni... piszę o sobie, jednocześnie zaznaczając w ostatnim akapicie, że nie wnikam w opinie i każdemu pozostawiam własny wybór.

Ja sam sobie zakupiłem taką zabawkę, natomiast po prostu nie dorównuje ona temu, co ja sobie wymarzyłem. Dla kogoś może być odpowiednia. Na dzień dzisiejszy te konsole są spoko, ale pamiętajmy że one mają służyć nam jakieś 7 lat... i na to już patrzę z dozą wątpliwości.