TurboHydra 18 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Naprawdę narzekałbyś gdyby wszyscy producenci się tu zjawili i organizowali konkursy? Dokładnie ja bym się cieszył. Łatwiej byłoby coś wygrać Tupolev nie szukajmy z góry problemów ja jestem otwarty na Wasze propozycjeja nie szukam problemów, chcę ich zawczasu uniknąć, oraz martwiłem się o rozgłos tego konkursu. Ale że trafił na główną, to powinno być ok. Cytuj Link to post Share on other sites
kronic 0 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale kupiaste nagrody;];] szkoda klepki wysilać hehe Cytuj Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale kupiaste nagrody;];] szkoda klepki wysilać heheto po co chciało ci się wysilać i pisać tak głupiego posta? po prostu nie bierz udziału w konkursie... baran... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A nie mozna zapisac stanu licznika z Poradnika dla wszystkich userow i po 31 stycznia sprawdzic, kto rozwiazal najwiecej problemow w czasie trwania konkursu ? Strona do rozwiazywania problemow juz istnieje - Poradnik - i nie wiem, czy to dobrze rozdrabniac sie na kolejne strony. Popieram Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hookie, Gigabyte_Polska, redakcjo_Benchmark.pl i zapewne cala maso innych ludzi: Prosze odrozniac konstruktywna propozycje od narzekan. Narzekaniem jest co innego, marudzeniem - tak samo. Ja podalem natomiast: * strasznie wygodna, * ideologicznie poprawna, * organizacyjnie prosta PROPOZYCJE. Na koncu poddalem w watpliwosc istniejaca propozycje - czyli wlasny watek na wlasne potrzeby. Oczywiscie kazdy moze sobie taki watek zakladac, ale czy to przyniesie zamierzony skutek ? To pytanie otwarte mozna nawet uproscic do zamknietego, aby nie dywagowac w nieskonczonosc: w czym zakladanie nowego watku bedzie lepsze od mojej propozycji ? Oprocz silnego zwiazku z watkiem nadrzednym majacym za zadanie przypominac, kto jest tworca konkursu, nie widze zadnych "korzysci" (a i te mozna zniwelowac zalozywszy, ze w takim watku nadrzednym bedzie wisial przypiety caly czas link do Poradnika oraz konkursu, z czytelnymi zasadami), choc umysl mam otwarty na 360 stopni Nie sztuka jest przeznaczyc plyte i gadzety na promocje firmy, sztuka jest zorganizowac to tak, aby przynioslo najlepszy efekt i nie psulo obrazu calosci. Nie sztuka jest wrzucac do promocji towary i robic ogloszenie bez przyjrzenia sie rozkladowce serwisu. Fakt, ze juz kiedys padla propozycja przenosin Poradnika na forum - no i kolejny fakt, ze to sie jednak nie stalo. Fora sa modne, ale moim zdaniem nie ma sensu tylko dla tego celu rozbijac istniejacego porzadku (chodzi o zachowanie wygody uzytkownikow oraz samej logiki serwisu). Plusy mojego rozwiazania: * trzyma sie planu serwisu, * posiada stosowne odnosniki z forum, czyli miejsca zrodlowego, gdzie ludzie o tym uslyszeli, * nie rozbija tematycznie zgrupowanych juz informacji (a wiec na forum sie dyskutuje, na Poradniku sie pomaga), wobec czego potencjalni szukajacy wiedza, ze jesli tematyka Poradnika - to tylko Poradnik, a nie Poradnik + nie wiadomo w koncu, ile watkow na forum (bo ile bedzie konkursow o podobnej tematyce, tego nie wiadomo, a nawet jesli nie tylko konkursy, to ile zwyczajnych watkow o tematyce pomoco-podobnej) Minusy: * sponsor moglby sie obrazic, ze nie wszystko jest, jak on chce * czesc Czytelnikow moze narzekac, ze oni chcieliby na forum (ale na forum to teraz od biedy wszystko moznaby na sile wlozyc ) Wiec - Panowie *ewnentualni* malkontenci - czy taka rzeczowa dyskusja jest marudzeniem ? I ilu kontrkandydatow przedstawilo swoje rownie powazne zdanie poza zwyczajowym "marudzisz", ktore rzucac kazdy potrafi, ale niewielu udowodnic potrafi ? Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nie am to jak tworzenie regulaminu do swoje potrzeby. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dawać mi te pytania , jeszcze nie trafil mi sie problem sprzętowy którego bym nie rozwiązał aha i żeby zagadki były ambitne, a nie kto szybciej umie pisać na klawiaturze i nie że wujek google po wpisaniu w pierwszym linku wyświetli odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dawać mi te pytania , jeszcze nie trafil mi sie problem sprzętowy którego bym nie rozwiązał aha i żeby zagadki były ambitne, a nie kto szybciej umie pisać na klawiaturze i nie że wujek google po wpisaniu w pierwszym linku wyświetli odpowiedź Hej, Bany - tez czekam na pytania... ale jeszcze sie okaze, ze problemow ze sprzetem GB nikt nie ma, co za rewelacja ;-) [wycięty offtop] Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie nie tak dobrze to tylko MS ma Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jakoś jednak nikt nie ma problemów ze sprzętem od Gigabyte Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Idę po lewe konta, trza wygrać ten konkurs Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jakis zal jest, ponad miesiac minal i tylko jeden problem byl. Napewno sie nie da przeniesc tego do Poradnika? Bo jak ma osoba z 1 rozwiazaniem wygrac to tak troszke lipnie Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dokladnie, jakby tak bardziej to rozszerzyć, to moze wiecej by tego bylo. W poradniku codziennie cos sie pojawia, wiec latwiej o problemy zwiazane z GigaByte. Przynajmnije te RSSy na poradnik na cos by sie przydaly Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 tylko ze ja do poradnika nie zagladam bo tam siedza sępy łakome na punkty Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Albo ludzie ktorzy chca pomagac, a że dają punkty to tylko dodatek A jednak tam codziennie jakies problemy sie pojawiają, wiec przydatny ten poradnik jest Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 tylko ze ja do poradnika nie zagladam bo tam siedza sępy łakome na punkty Nie ma to jak 1 pkt/rozwiazanie. Siedze tam tylko dla punktow Jeszcze jakies 7000 rozwiazanych watkow i kupie sobie PC'ta Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 GreQonE, zakładając, że każdy wskaże Ciebie jako tego, ktory pomogl i w ogole ustawi problem jako rozwiazany, co nie zawsze prawdopodobnie sie zdaża Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie zdarza sie w 75% przypadkow Cytuj Link to post Share on other sites
Ptata 0 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Myślałem, że nie mam czym się podzielić ale przecież przygód miałem sporo. Największym problemem było migotanie monitora. Wymieniłem monitor, kartę graficzną aż w końcu komputer wylądował w serwisie. Wrócił rzekomo naprawiony a w domu ekran migotał. Przypadkiem okazało się, że winien był kabel łączący komputer z modemem. Klasyczny przykład działania jakie nie powinno mieć miejsce. Problemy należy rozwiązywać od znajdowania najbanalniejszych możliwych usterek. Trzeba zaczynać od kabla zasilającego itd. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Przypadkiem okazało się, że winien był kabel łączący komputer z modemem.A nie raczej kabel Dsub przebiegający nieopodal? Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Trzeba będzie zrobić chyba dogrywkę Jeśli ktoś ma propozycje jak ją zorganizować chętnie wezmę pod uwagę. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Po męsku. Pistolet do ręki, plecami do siebie, 10 kroków, obrót, strzał Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wysłać 100 zestawów z częściami GB, userzy cośzepsują napsizą objawy a reszta ma odgadnąć co zepsuli Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wysłać 100 zestawów z częściami GB, userzy cośzepsują napsizą objawy a reszta ma odgadnąć co zepsuli Ooo i to jest pomysł! Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A jak wyglada punktacja obecnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts