kowal99 4 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam ! Mam w laptopie dwa dyski - na jednym mam windę viste a na drugim niedawno zainstalowanego w7. Chciałbym jakoś szybko poprzenosić programy z visty na 7. Jak (o ile się da) to zrobić ? PS. Odkąd zainstalowałem 7 z visty nie ma dostępu do dysku z 7 a z do tego z vistą (da się to jakoś naprawić?) Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Tylko instalki przeniesiesz i część programików o ile pójdą. Zapomniałeś o rejestrze? Cytuj Link to post Share on other sites
kowal99 4 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ale będzie to trwało godziny bo jedyny wolny pendrive 4gb a jak mówiłem z dysku na dysk się nie da A co mam zrobić z rejestrem ? Dobra, będę przenosił co się da temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
DoritosUK 1 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 tak na sucho to możesz pobrać linuxa i go zbotować z live cd i wtedy skopiować z partycji visty na 7. Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A nie mogłeś po prostu zrobić upgrade Vista -> 7? Cytuj Link to post Share on other sites
kowal99 4 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Złota myśl, wiem, że jestem idiotą. Temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Lepiej późno niż wcale Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts