Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

GreQonE

Gdzie Ty robisz ze tyle kasy masz?

Pewnie normalnie pracuje albo oszczędzał :-> ale jak już Arcziy zmodernizuje sobie to jak w piosence>>>,,... mam najlepszą brykę w mieście..." :o i wtedy mam nadzieje że też wstawisz fotki bo pewnie aż miło będzie się oglądać takie coś :)

Wszyscy wiedzą że kolega Arcziy poszedł w truskawki, nawet mieliśmy zabrać sie razem ale mam stary kręgosłup i wypłaty pewnie bym nie doczekał :)

;p

Ja juz niebawem pokaze moj upgradniety zestawik, dzisiaj jeszcze zamawiam Anteca 1200 i 2x Revoltec Katody Niebieskie 30cm ;p

Wszyscy wiedzą że kolega Arcziy poszedł w truskawki, nawet mieliśmy zabrać sie razem ale mam stary kręgosłup i wypłaty pewnie bym nie doczekał :)

Dopiero zauważyłem że jesteś z Warsawy, może wypijemy sobie kiedyś piwko? zostało mi też trochę wódki weselnej :o

Nie trzeba być superbogatym żeby mieć cały czas kompa na topie, wystarczy mieć średnią pensję i nie mieć dziewczyny :P

Powracajac do mojego tematu "Case Modding" mam dobre wiesci wlasnie przyszla do mnie paczka ;) troche za rano bo mnie koles z interlinka obudzil ;) ale wazne ze paczka juz doszla :P pozniej porobie pare fotek jak prezentuje sie moj stuff :] tak za tydzien moze ciut wiecej zabieram sie za pisanie recki. :]

NIe sadzicie ze obecna kostrukcja kart graficznych jest bez sensu ??

Wszystko co siekawe jest i tak niewidoczne...

A ja mam jeszcze taka rarytas jak GF6600 Asus reverse cool - GPU jest po drugiej stronie PCB i chlodzenie tez, tak powinni karty robic IMO.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0 ... templete=2

Druga strona wyglada o wiele lepiej :)

Jak dla mnie za duże okno i powinno być ciemniej w środku :) Ale tak jest ok ;)

tak to jest rewizja 1.1 i szyba rzeczywiscie za duża dopiero jak robie 1.2 to bedzie spoko kupie nową bude chłodnica w środku rez stojący z topem na pompke aquaero usb urządzenie do temp wody oraz obrotomierz itp narazie tak tylko stoi bede myślal też o jednym bloku na płycie :D

Trzeba przestać pić ;) albo zainwestować w statyw.

Ale faktycznie burdelo w kablach...

Mocno spadły temperatury po zmianie obudowy?

Mowiac o idle temp.

GPU: -15

Buda: ok. -12

Proc: ok. -12

Dysk (tylko moge sprawdzic mojego Seagate): -10

No wlasnie multijumper moglbys trzasnac jakies nowe fotki :) ja powoli zaczynam sie brac za moja bude tylko musze pozyczyc wiertarke bo moja sie zwalila :) a bez tego to nie da rady skonczyc to co zaczalem ;) ostatnio podlaczylem 2 katody revoltecka wycialem w przednim panelu otwor na pstryczek zeby to mialo rece i nogi :/ jak bede mial dostep do cyfrowki to wrzuce wstepne fotki ;)

Obudowa calkiem fajna :co: zrobisz porzadek z kablami i powinno byc dobrze troche masz tych coolerow jak dobrze licze to 7 :) glosno chodza? bo faktycznie sporo ich jest.

Lacznie 8 :), wszystkie z kontrola obrotow poza jednym na boku i jednym dodatkowym w srodku, wiec nie mam co narzekac :[

Fajnie to wszystko wygląda GreQonE :/ no i podświetlenie na niebiesko dodaje charakteru ;):/ a buda seryjnie jest czarna w środku czy tak jak Arcziy pomalowałeś??? ;)

Seryjnie byla czarna w srodku :(