Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Szczerze mówiąc nie sprawdzałem :) Już patrzę...

Chyba są normalne - mam dobrze wietrzoną obudowę :P Może ten jeden stopień mniej, ale nie ma zauważalnej różnicy. Sądzę, że dzięki pionowemu ustawieniu HeatPipie podczas większego wysiłku różnica mogłaby być nieco większa (~5 *C).

@zeratul, tak to bardzo fajna kombinacja jednak myśląc o swoim niebieskim podświetleniu nie wydało mi się to zbyt stonowane :D

Zasilacz to OCZ SXS 500 W, jednakże jest on dość głośny. Teraz jak 'komputer' stoi bez obudowy to najgłośniejsze są karta graficzna i zasilacz. Jak przytrzymam palcem kartę graficzną to słychać głównie zasilacz. Możliwości... Nie wiem jak można wyciszać PSU :) Wymiana trochę kosztowna :D Może jakieś maty wytłumiające?

BTW. jutro fotki :P

Zasilacz to OCZ SXS 500 W, jednakże jest on dość głośny. Teraz jak 'komputer' stoi bez obudowy to najgłośniejsze są karta graficzna i zasilacz. Jak przytrzymam palcem kartę graficzną to słychać głównie zasilacz. Możliwości... Nie wiem jak można wyciszać PSU :P Wymiana trochę kosztowna :D Może jakieś maty wytłumiające?

BTW. jutro fotki :P

Obklej go dziada matami wygluszajacymi w srodku, wiatrak zamien na slip streama i daj kontroler obrotow tam :) (do tego na wiatrak antivibration kit + guma na sam zasilacz).

Spray, kolor niebieski połysk (wcale nie jest taki połysk, bardzo fajnie wyglądał w świetle dziennym). Nazwę dam Ci jutro :P

Jak będziesz malował to zacznij od prawej strony tacki za mobo - żebyś sobie nie zepsuł doszczętnie budy...

Spray, kolor niebieski połysk (wcale nie jest taki połysk, bardzo fajnie wyglądał w świetle dziennym). Nazwę dam Ci jutro :D

Jak będziesz malował to zacznij od prawej strony tacki za mobo - żebyś sobie nie zepsuł doszczętnie budy...

a możesz wyjaśnić kubbak dlaczego akurat tak :P

bo może to późna pora, ale jakoś nie mogę załapać :)

pozdrawiam

a możesz wyjaśnić kubbak dlaczego akurat tak :P

Po pierwsze to:

Kubbakowi chodzi pewnie o to żebyś "wyczuł" spray i odległość z jaką malujesz bo jak za blisko podlozysz to odrazu sie robia zacieki :D

A druga sprawa, żeby zobaczył czy kolor mu odpowiada i pasuje do reszty budy.

@GreQonE, nie mogę wymienić wentylatora bo gwarancję stracę, chyba, że przekonacie mnie, że przez 2 lata na 100% PSU nie padnie i mogę w nim szperać, na razie był otwierany tylko do czyszczenia.

edit: mam :P włożę wszystko i dam foty.

ktoś wcześniej pytał o spray: Dupli-Color Color Spray niebieski połysk

niestety karczma zamknięta, więc tu daję fotkę (wieczorem do karczmy dam lepsze)

http://img522.imageshack.us/img522/1125/beznazwy1nd.jpg

Wygląda super, zacieki się porobiły tylko na tylnej ściance ale nie widać bo zasłania wcięcie w oknie :D Reszta super. Trochę ciemno, chyba katody będę musiał kupić :)

Ogólnie operacja udana :P

Niebieskie wnętrze? Oryginalne ale nie dla mnie :> Daj 2x:

katody blue,red,orange,green,yellow,uv i będzie choineczka :P

nie będzie trzeba:

1) choinki na święta ubierać :D

2) lampki biurkowej do odrabiania lekcji :P

no to walnij 2x żółte / poramańczowe katody i będzie całkiem ładny kontrast :)