kugelfangxxx 0 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Elo! Nie chce mi sie czytac -nastu stron offtopu xD A wiec przechodzac do sedna... moj zestaw jest calkiem nowy, gdyz " idz do roboty sa wakacje zarób sobie co to karytas!! fundacja neo??? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 P.S. Przydałby sie nowy... Może ktos z was bedzie na tyle dobroduszny i wspomoze mą skromną osobę w kolejnej edycji "ULEPSZAMY SPRZĘT BENCHMARKOWCOW" chyba sobie żarty stroisz?? Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 P.S. Przydałby sie nowy... Może ktos z was bedzie na tyle dobroduszny i wspomoze mą skromną osobę w kolejnej edycji "ULEPSZAMY SPRZĘT BENCHMARKOWCOW" Dobre, dobre Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 u mnie niestety wiele zobaczyć nie można http://img504.imageshack.us/img504/2418/25052009105.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Luk.ot 0 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 u mnie niestety wiele zobaczyć nie można http://img504.imageshack.us/img504/2418/25052009105.jpg Ojj tu przynajmniej da się oblookać sprawę, w 6735S to można sobie ewentualnie RAM czy HDD pooglądać, nic więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ojj tu przynajmniej da się oblookać sprawę, w 6735S to można sobie ewentualnie RAM czy HDD pooglądać, nic więcej.bez większych problemów mogę zdjąć też klapkę z dysku i jeszcze z czegoś (grafika ) ale nie było akurat wtedy potrzeby Cytuj Link to post Share on other sites
szalek999 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f3 ... 19f81.html Mój tak wygląda C2Q 9300 Płyta główna Gigabyte GA-X38-DS5 Pamięci Mushkin DDR2 1066 Ati Radeon 4870x2 Chłodzenie CPU to Scythe Zipang Zasilacz Corsair 750W Buda AeroCool AeroEngine II Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f30d451f2919f81.html Mój tak wygląda C2Q 9300 Płyta główna Gigabyte GA-X38-DS5 Pamięci Mushkin DDR2 1066 Ati Radeon 4870x2 Chłodzenie CPU to Scythe Zipang Zasilacz Corsair 750W Buda AeroCool AeroEngine II Wyczyść go! Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f30d451f2919f81.html Mój tak wygląda C2Q 9300 Płyta główna Gigabyte GA-X38-DS5 Pamięci Mushkin DDR2 1066 Ati Radeon 4870x2 Chłodzenie CPU to Scythe Zipang Zasilacz Corsair 750W Buda AeroCool AeroEngine II Wyczyść go! sory ale JAKI SYF Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie przesadzajcie Cytuj Link to post Share on other sites
XaRaDaS 0 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja foteczki zapodam swojego w sobotę przed i po moderce troszkę bałaganiku mam z kabelkami, ale nie mam pomysłu jak w obecnej konfiguracji je ułożyć Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja za niedlugo zabieram sie za pisanie mini-recenzji o zewnetrznej modernizacji komputera tzw. zmiana wygladu obudowy Thermaltake Armor Jr. dzisiaj zamowilem pare czesci o to one: • AC Ryan RadGrillz HEXX 2 x 120 Alu Black • AC Ryan RadGrillz GlowFX 2 x 120 Acryl UVBlue • AC Ryan Blackfire4 UVLED Fan - 120mm UVBlue / 2x UV LED • AC Ryan 10mm UV Blue Cable Braid / x2 • Thermaltake A2472 Side Panel 23cm Fan Black Alu Na dniach zapewne dojdzie do mnie moj zamowiony stuff porobie pare fotek przed i po modernizacji podziele sie z wami wrazeniami wiecej informacji na ten temat nie bede ujawnial przekonacie sie czytajac mini-rezenzje ktora pojawi sie juz niebawem Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja za niedlugo zabieram sie za pisanie mini-recenzji o zewnetrznej modernizacji komputera tzw. zmiana wygladu obudowy Thermaltake Armor Jr. dzisiaj zamowilem pare czesci o to one: • AC Ryan RadGrillz HEXX 2 x 120 Alu Black • AC Ryan RadGrillz GlowFX 2 x 120 Acryl UVBlue • AC Ryan Blackfire4 UVLED Fan - 120mm UVBlue / 2x UV LED • AC Ryan 10mm UV Blue Cable Braid / x2 • Thermaltake A2472 Side Panel 23cm Fan Black Alu Na dniach zapewne dojdzie do mnie moj zamowiony stuff porobie pare fotek przed i po modernizacji podziele sie z wami wrazeniami wiecej informacji na ten temat nie bede ujawnial przekonacie sie czytajac mini-rezenzje ktora pojawi sie juz niebawem Pozdrawiam. fajny pomysł, takich recenzji brakuje narazie na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 fajny pomysł, takich recenzji brakuje narazie na forum. Tez tak mysle, ze to dobry pomysl moze zalozymy nowy temat "Case Modding" ? jutro powinny przyjsc do mnie rzeczy ktore zamowilem jak nie to mam nadzieje, ze na dniach przyjda to odrazu zaczniemy modernizacje. Pomimo, ze mam mala awarie z kompem to zewnetrzny lifting w niczym nie przeszkodzi Moze ktos z was zainteresuje sie tym tematem i postanowi odmlodzic nieco swoja obudowe ps. Co sadzicie o zalozeniu nowego tematu "Case Modding" chyba, ze macie jakies ciekawsze propozycje co do tematu. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 viewtopic.php?f=3&t=21 Tu jest od tego topic Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 viewtopic.php?f=3&t=21 Tu jest od tego topic No rzeczywiscie zapomnialem o tym temacie dzieki Darodaredevil zaraz zloze propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja właśnie też się tym zainteresowałem Znaczy na razie to chcę pomalować wnętrze budy potem nowa platfroma a potem WC Ale to jeszcze trochę bo brakuje mi 1000zł Do połowy Lipca już powinienem zebrać tą kasę to będzie nowa platforma ale na WC to będę miał najwcześniej koniec Sierpnia Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No to witaj w klubie Arcziy to moze napiszesz potem mini-recke jak juz porobisz wszystko? napewno przyciagnie uwage to reszty uzytkownikow i moze ktos sie jeszcze skusi na maly modding swojej obudowy lub na WC Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jasne że napiszę ale dopiero jak będę już miał komplet z WC Tylko że moje to będzie trochę High-endowe ponad 6tys zł to trochę jest Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jasne że napiszę ale dopiero jak będę już miał komplet z WC Tylko że moje to będzie trochę High-endowe ponad 6tys zł to trochę jest No no to sprzecior nie chudy bedzie tez sie zastanawialem na WC, ale troche trzeba na to wydac mamony trzeba poszukac jakiejs roboty we wakacje to wtedy mozna pomyslec hehe moze kiedys tez sobie takie cacko sprawie Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zobacz sobie co planuję Mam w sygnie link"modernizacja" Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zobacz sobie co planuję Mam w sygnie link"modernizacja" Widze, ze wszystko juz prawie dopiete na ostatni guzik kurde.. szkoda tylko, ze te WC tyle kosztuje tzn. mozna kupic gotowy zestaw ale przewaznie taka lipe daja, ze lepiej jest zlozyc samemu ja narazie zostane przy chlodzeniu powietrzem zobacze jak to bedzie potem z kasa moze tez sobie fundne WC sporo osob juz na forum zaczyna inwestowac w WC widac, ze teraz jest moda na to hehe Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 możesz sobie fundnąć używane prostsze :CPU,GPU,Pompka,Chłodnica;) Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 możesz sobie fundnąć używane prostsze :CPU,GPU,Pompka,Chłodnica;)Nie no wiesz jak juz w cos inwestowac to najlepiej zlozyc cos porzadnego zeby potem znow nie wymieniac zobaczymy jak to bedzie wakacje sa dlugie wiec wszystko moze sie zdarzyc Cytuj Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jasne że wszystko może się zdażyć Ale ok ja ide spać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts