Grzesiek1010 23 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kasa dzisiaj wpłynęła wszystkie dane adresy nr telefonu konta rozmowy potwierdzenia sfalszowane zostawiam myślę że kolega powinien otrzymać bana na x lat na benchmark Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kasa dzisiaj wpłynęła wszystkie dane adresy nr telefonu konta rozmowy potwierdzenia sfalszowane zostawiam myślę że kolega powinien otrzymać bana na x lat na benchmark No to chociaż tyle Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ja bym upublicznil czesc danych bys ie reszta nie dala zrobic a na IP ban EVER ! Link to post Share on other sites
vilgefortz_pl 28 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja mimo tego, iż kasa została przelana zgłosiłbym to na policję. Może nabrać więcej osób. Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kasa dzisiaj wpłynęła wszystkie dane adresy nr telefonu konta rozmowy potwierdzenia sfalszowane zostawiam myślę że kolega powinien otrzymać bana na x lat na benchmark W ten oto sposób wszystko uchodzi mu na sucho i robienie uczciwych ludzi w wała będzie dalej uskuteczniane, aż znajdzie się ktoś na tyle rozsądny, że to zgłosi na policje. Szkoda. 3 Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Najgorzej ze zdarzenia wymagajacego podjecia akcji zrobic kolko dyskusyjne... Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 wszystko było zgłoszone i przedstawione ustalilem tylko ze jak nie odzyskam pieniędzy, zostanie rozpoczęte postępowanie Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 zeby tak administracja benchmark zrobila tez z nim porządek Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Kto jest odpowiedzialny za całe forum ??? Może ktoś chce od Darka kupić Crisisa 3. Uważajcie na niego. http://allegro.pl/cr...2757186066.html http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy najlepszy tekst jaki mi napisał : "dobra kasa będzie, bank coś się zjbał i wielkie halo zrobiłeś" koleś jest najlepszy podrobił 2 potwierdzenia i zwala na bank :wariat: Edytowane 31 Października 2012 przez Grzesiek1010 Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kto jest odpowiedzialny za całe forum ??? http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy najlepszy tekst jaki mi napisał : "dobra kasa będzie, bank coś się zjbał i wielkie halo zrobiłeś" koleś jest najlepszy podrobił 2 potwierdzenia i zwala na bank :wariat: 0 odpowiedzialności i konsekwencji. Oszukuje i kłamie, a Ty dałeś mu ultimatum. Dla mnie było oczywiste, że odda tę kasę. Weźmie od matki na "spodnie i loda" czy naciągnie kogoś innego żeby wyjść jeszcze na plus. Zresztą, już jednego naiwniaka znalazł na swój klucz. Te 3 stówy odbije sobie przez dwa dni. Bierność wobec takich męt społecznych jeszcze ich nakręca do większego oszukiwania. Może chciałeś być dobry dla niego, nie robić mu problemów, ale jeżeli rzeczywiście jest taki młody jak na to wskazuje to zrobiłeś mu krzywdę, nie zgłaszając tego oficjalnie na policje. 3 Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy O tym chciałem powiedzieć. Klucze zdobył za friko, a teraz odsprzedaje po stówie sugerując w opisie, że na tym można będzie grać w single player po premierze. Trzymasz oszusta za jaja, jesteś świadom że dalej kręci i podpuszcza innych ale mimo wszystko zwalniasz uścisk. Ja tego nie pochwalam. 2 Link to post Share on other sites
DrVanHelsing 37 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ukróć mu smycz, bo widać, że niczego się nie nauczył. Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 taki mały pftop keye do CRY3 na fb juz sie skonczyly sa tutaj http://www.fileplay.net/keys no chyba ze od Dariusza na allegro Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Jeszcze Cie dariusz oskarży o działanie na szkodę jego przedsiębiorstwa, bo pokazując jak wypuścić nowe klucze do obiegu zaniżasz wartość jego unikalnych stuzłotowych wejściówek... Skandal drogi kolego, jak Ty się nie wstydzisz takich podłych zagrywek stosować... /tona sarkazmu zamieszczona z premedytacją/ Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 zeby tak administracja benchmark zrobila tez z nim porządek Kto jest odpowiedzialny za całe forum ???Forum nie jest nawet pośrednikiem w transakcjach tak więc nie możemy i nie mamy prawa nic zrobić w tej sprawie. Czy producent opon powinien odpowiadać za to że ktoś najedzie na gwóźdź i przebije oponę? Po za tym jak na moje oko to jednak poszkodowany sam jest sobie winien - ja tam nigdy nie wysłał bym towaru na samo potwierdzenie (podczas otwierania pdfa wyskakuje komunikat że podpis mbanku jest nieprawidłowy co już powinno wzbudzać pewne podejrzenia.). Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No niby prawda, ale też pozostaje kwestia moralności - czy warto trzymać na forum kogoś kto oszukuje ludzi? Jak to świadczy o tutejszej społeczności. Takich powinno się wykluczać dla przykładu - tutaj nie oszukujemy innych i nie popieramy takiego zachowania. 1 Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No niby prawda, ale też pozostaje kwestia moralności - czy warto trzymać na forum kogoś kto oszukuje ludzi? Jak to świadczy o tutejszej społeczności. Takich powinno się wykluczać dla przykładu - tutaj nie oszukujemy innych i nie popieramy takiego zachowania. dokładnie tak ! ktoś przeczyta wątek i później przekaże gdzieś indziej na na benchmark są złodzieje Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Forum nie jest nawet pośrednikiem w transakcjach tak więc nie możemy i nie mamy prawa nic zrobić w tej sprawie. Czy producent opon powinien odpowiadać za to że ktoś najedzie na gwóźdź i przebije oponę? Po za tym jak na moje oko to jednak poszkodowany sam jest sobie winien - ja tam nigdy nie wysłał bym towaru na samo potwierdzenie (podczas otwierania pdfa wyskakuje komunikat że podpis mbanku jest nieprawidłowy co już powinno wzbudzać pewne podejrzenia.). Ale może dać znać innym kierowcom, że należy omiajać trasę, na której te gwoździe leżą. Dajecie warny za sygnaturki, a złodziejskie procedery zasługujące na permanentnego bana są ignorowane. Tak jak wspomniał Sid, to nie kwestia regulaminiów, ale moralności i przyjazności benchamrka dla szarego użytownika, gdzie może liczyć na to, że nie będzie oszukiwany przez innych. 1 Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Dariusz juz jedna sztuke Alphy Crysis 3 pogonił ja bym poinformowł allegro ze to iezgodne widac sie cieć nie nauczył jeszcze Edytowane 31 Października 2012 przez tommyt1983 Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 allegro nic nie zrobi , kiedyś był tutaj temat o uszkodzonej GTX 295 , powędrowała na allegro jako niesprawdzona , zgłosiłem to i nic nie zrobili Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Grzesiek1010, Dotarlo co mialo dotrzec ? Edytowane 1 Listopada 2012 przez mulator Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Grzesiek1010, Dotarlo co mialo dotrzec ? kasa dzisiaj wpłynęła wszystkie dane adresy nr telefonu konta rozmowy potwierdzenia sfalszowane zostawiam myślę że kolega powinien otrzymać bana na x lat na benchmark Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 chodzi o zapinke lga do mugena Tak wszystko elegancko Z browarem trafiłem? Link to post Share on other sites
Damian555666777 12 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 o lol a ja go uważałem za spoko goscia, pomocnego, do tego 566 postów...kurde.... Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) zapyatala go wczoraj kolezanak ze swojego konta allegro gdyz ja poporosilem, czy w ten klucz do crysis 3 bedzie mozna grac w single oto co odpisal : "tak, gdy premiera crysisa 3 będzie i singla bedzie można grać pozdrawiam" mail od Dariush Undead <darek674@gmail.com> Jak chcecie mam oryginal maila to bedzie nastepny dowod ze oszukuje ludzi Ja bym udupił frajera dla zasady Edytowane 1 Listopada 2012 przez tommyt1983 Link to post Share on other sites
Recommended Posts