Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość nasciturus

kasa dzisiaj wpłynęła

wszystkie dane adresy nr telefonu konta rozmowy potwierdzenia sfalszowane zostawiam

myślę że kolega powinien otrzymać bana na x lat na benchmark

W ten oto sposób wszystko uchodzi mu na sucho i robienie uczciwych ludzi w wała będzie dalej uskuteczniane, aż znajdzie się ktoś na tyle rozsądny, że to zgłosi na policje. Szkoda.

• Popieram 3

Kto jest odpowiedzialny za całe forum ???

Może ktoś chce od Darka kupić Crisisa 3. Uważajcie na niego.

http://allegro.pl/cr...2757186066.html

http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia

proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy

najlepszy tekst jaki mi napisał :

"dobra kasa będzie, bank coś się zjbał i wielkie halo zrobiłeś"

koleś jest najlepszy podrobił 2 potwierdzenia i zwala na bank :wariat: :wariat: :wariat:

Edytowane przez Grzesiek1010
Gość nasciturus

Kto jest odpowiedzialny za całe forum ??? http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy najlepszy tekst jaki mi napisał : "dobra kasa będzie, bank coś się zjbał i wielkie halo zrobiłeś" koleś jest najlepszy podrobił 2 potwierdzenia i zwala na bank :wariat: :wariat: :wariat:

0 odpowiedzialności i konsekwencji. Oszukuje i kłamie, a Ty dałeś mu ultimatum. Dla mnie było oczywiste, że odda tę kasę. Weźmie od matki na "spodnie i loda" czy naciągnie kogoś innego żeby wyjść jeszcze na plus.

Zresztą, już jednego naiwniaka znalazł na swój klucz. Te 3 stówy odbije sobie przez dwa dni. Bierność wobec takich męt społecznych jeszcze ich nakręca do większego oszukiwania.

Może chciałeś być dobry dla niego, nie robić mu problemów, ale jeżeli rzeczywiście jest taki młody jak na to wskazuje to zrobiłeś mu krzywdę, nie zgłaszając tego oficjalnie na policje.

• Popieram 3

http://www.purepc.pl...cze_do_zdobycia proszę taki klucz do crysis 3 może mieć każdy

O tym chciałem powiedzieć.

Klucze zdobył za friko, a teraz odsprzedaje po stówie sugerując w opisie, że na tym można będzie grać w single player po premierze.

Trzymasz oszusta za jaja, jesteś świadom że dalej kręci i podpuszcza innych ale mimo wszystko zwalniasz uścisk.

Ja tego nie pochwalam.

• Popieram 2

Jeszcze Cie dariusz oskarży o działanie na szkodę jego przedsiębiorstwa, bo pokazując jak wypuścić nowe klucze do obiegu zaniżasz wartość jego unikalnych stuzłotowych wejściówek...

Skandal drogi kolego, jak Ty się nie wstydzisz takich podłych zagrywek stosować...

/tona sarkazmu zamieszczona z premedytacją/

zeby tak administracja benchmark zrobila tez z nim porządek

Kto jest odpowiedzialny za całe forum ???

Forum nie jest nawet pośrednikiem w transakcjach tak więc nie możemy i nie mamy prawa nic zrobić w tej sprawie. Czy producent opon powinien odpowiadać za to że ktoś najedzie na gwóźdź i przebije oponę?

Po za tym jak na moje oko to jednak poszkodowany sam jest sobie winien - ja tam nigdy nie wysłał bym towaru na samo potwierdzenie (podczas otwierania pdfa wyskakuje komunikat że podpis mbanku jest nieprawidłowy co już powinno wzbudzać pewne podejrzenia.).

No niby prawda, ale też pozostaje kwestia moralności - czy warto trzymać na forum kogoś kto oszukuje ludzi? Jak to świadczy o tutejszej społeczności. Takich powinno się wykluczać dla przykładu - tutaj nie oszukujemy innych i nie popieramy takiego zachowania.

dokładnie tak !

ktoś przeczyta wątek i później przekaże gdzieś indziej na na benchmark są złodzieje

Gość nasciturus

Forum nie jest nawet pośrednikiem w transakcjach tak więc nie możemy i nie mamy prawa nic zrobić w tej sprawie. Czy producent opon powinien odpowiadać za to że ktoś najedzie na gwóźdź i przebije oponę?

Po za tym jak na moje oko to jednak poszkodowany sam jest sobie winien - ja tam nigdy nie wysłał bym towaru na samo potwierdzenie (podczas otwierania pdfa wyskakuje komunikat że podpis mbanku jest nieprawidłowy co już powinno wzbudzać pewne podejrzenia.).

Ale może dać znać innym kierowcom, że należy omiajać trasę, na której te gwoździe leżą. Dajecie warny za sygnaturki, a złodziejskie procedery zasługujące na permanentnego bana są ignorowane. Tak jak wspomniał Sid, to nie kwestia regulaminiów, ale moralności i przyjazności benchamrka dla szarego użytownika, gdzie może liczyć na to, że nie będzie oszukiwany przez innych.

• Popieram 1

zapyatala go wczoraj kolezanak ze swojego konta allegro gdyz ja poporosilem, czy w ten klucz do crysis 3 bedzie mozna grac w single

oto co odpisal :

"tak, gdy premiera crysisa 3 będzie i singla bedzie można grać

pozdrawiam"

mail od Dariush Undead <darek674@gmail.com>

Jak chcecie mam oryginal maila to bedzie nastepny dowod ze oszukuje ludzi ;)

Ja bym udupił frajera dla zasady ;)

Edytowane przez tommyt1983
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...