Kubuś_73 320 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Popieram akcję kolegi wyżej, więc macie moją pomoc jak jakiś dzieciak w Kielcach zacznie oszukiwać tu na forum. To jest nas dwóch Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jak w Edinburghu ktoś będzie kręcić, również pomogę! Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ja tam mam jednego niemiłego szweda w Guildwarsie, jak się dowiem że z Edinburgha to postraszę Tobą 3 Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Bytom również gotowy na wytępienie plebsu, ale jednak trochę ostrzej niż poskarżenie się rodzicom @up Sid, muszę cię zmartwić, ale Edinburgh nie leży w Szwecji. Edytowane 30 Października 2012 przez majormajewski Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Swoją drogą to gówniarz kręcił, kręcił i się w końcu doigrał. Szkoda tylko, że trafił na łaskawego użytkownika. Ja osobiście z takimi dowodami zasrałbym mu życie. Nieważne ile ma lat i czym się zajmuje - chwasty trzeba wyrywać. 8 Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Sid, muszę cię zmartwić, ale Edinburgh nie leży w Szwecji.Touche. Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Porucznik Blackburn melduje się na rozkaz. Edytowane 30 Października 2012 przez Silver Fox Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wrocław gotowy do akcji sam robie dziesiatki transakcji kupna i sprzedazy miesiecznie i szlag mnie trafia jak widze jak jakis FRAJER (tak FRAJER - nazywajmy takich po imieniu) oszukuje ludzi Link to post Share on other sites
Silver Fox 1687 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Jest na forum trochę rozsądnych i ogarniętych ludzi z całego kraju, można by więc zrobić grupę szybkiego reagowania. Większość tego typu *******onych oszustów to dzieciaki mieszkające najczęściej z rodzicami. W******* i zastraszanie przyniesie raczej odwrotny skutek, a poszkodowany może stać się nagle napastnikiem, ale wizyta u rodzicieli i uświadomienie, czym się zajmuje pociecha, powinna zadziałać. Z mojej strony mogę obiecać, że jeśli trafi się taki gagatek z Bydgoszczy, to służę pomocą. Popieram akcję kolegi wyżej, więc macie moją pomoc jak jakiś dzieciak w Kielcach zacznie oszukiwać tu na forum. W razie dymu w Opolu, też służę pomocą. Zaraz sformujemy tutaj batalion szybkiego reagowania a potem sami zaczniemy wałki kręcić na fali powszechnego zaufania To jest nas dwóch Jak w Edinburghu ktoś będzie kręcić, również pomogę! Bytom również gotowy na wytępienie plebsu, ale jednak trochę ostrzej niż poskarżenie się rodzicom @up Sid, muszę cię zmartwić, ale Edinburgh nie leży w Szwecji. Wrocław gotowy do akcji sam robie dziesiatki transakcji kupna i sprzedazy miesiecznie i szlag mnie trafia jak widze jak jakis FRAJER (tak FRAJER - nazywajmy takich po imieniu) oszukuje ludzi Benchmark GROM Edytowane 30 Października 2012 przez Silver Fox 1 Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Ciągle nie radzisz sobie z poprawnym wyciąganiem wniosków, ale trenuj dalej... Edytowane 30 Października 2012 przez mst Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Kraków wspiera! I tu powiedzenie " Nie masz cwaniaka na warszawiaka" traci sens. Traci go kur** bezapelacyjnie. Edytowane 30 Października 2012 przez mrgibbass 1 Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Mogę pomagać dla mnie przekopanie internetu i znalezienie danych to moment deadline mija jutro o 18 jak pieniądze nie dojdą albo będzie to przelew z jakiegoś dziwnego źródła zglaszam sprawę Edytowane 30 Października 2012 przez Grzesiek1010 Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A co ma do tego Warszawa? Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Bo ten oszust chyba z Warszawy, jak nie to można podstawić dowolne miasto odmienione odpowiednio:p Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jeżeli oszust to ten dariusz, to oszust jest z Warszawy. Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Mogę pomagać dla mnie przekopanie internetu i znalezienie danych to moment deadline mija jutro o 18 jak pieniądze nie dojdą albo będzie to przelew z jakiegoś dziwnego źródła zglaszam sprawę Przepraszam Cię, ale jesteś ciepła kluska. Jutro ów kolega wmówi Ci, że mama mu na raka zachorowała, a tatuś jest w Iraku i musisz mu dać jeszcze kilka dni na przelew. Nie ma litości - to typowy cwaniaczek. I oczywiście zrobisz jak chcesz, ale ja jestem ciekawy dalszych wydarzeń... 1 Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2012 nie ma kasy albo przelew będzie z podejrzanego źródła jutro zgłaszam sprawę proste słyszałem i czytałem o przypadkach sprzedaży fikcyjnych przedmiotów i podsylaniu danych i nr kont innych osób wiec jeżeli taki motyw będzie miał miejsce nie będę miał wyjścia Link to post Share on other sites
frozen 4 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zamiast od razu zgłosić sprawę na policję mając tyle dowodów ty się z nim cackasz. Nie dziwota, że dałeś się oszukać z takim podejściem do życia... A te wasze "grupy szybkiego reagowania" w NAJLEPSZYM wypadku skończą się zawiadomieniem o najściu na Policji i to wy będziecie mieć problemy. Mogliście pójść do szkoły policyjnej, zdobyć odpowiednie uprawnienia i wtedy dbać o porządek a nie teraz dosłownie kozaczyć na forum. Już widzę jak jeden z drugim odwiedzacie takiego delikwenta a tu nie 15-latek tylko świniak na sterydach, dalej byście upominali się o swoje a raczej o "dobro innych"? Szkoda słów. Człowieku zgłoś sprawę na policję i KONIEC tematu. Jeżeli przyjmiesz od niego kasę po tej całej szopce to znaczy, że NIE wyciągnąłeś wniosków z całej tej sytuacji i prawdopodobnie znowu dasz się oszukać w przyszłośći. Aha i czas gra tutaj tylko i wyłącznie na Twoją NIE korzyść. 4 Link to post Share on other sites
DrVanHelsing 37 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Te "grupy szybkie reagowania" nie mają zamiaru nikomu wpierd**** (przynajmniej ja nie mam) tylko poinformować rodziców takiego delikwenta. Po za tym, jeśli już trafi się "świniak na sterydach", to podkreślam, że jest on na sterydach, więc posiada mięśnie ale puste. Takie watki, Pac, Pac. Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Te "grupy szybkie reagowania" nie mają zamiaru nikomu wpierd**** (przynajmniej ja nie mam) tylko poinformować rodziców takiego delikwenta. Po za tym, jeśli już trafi się "świniak na sterydach", to podkreślam, że jest on na sterydach, więc posiada mięśnie ale puste. Takie watki, Pac, Pac. Ha ha, puste mięśnie po sterydach powiadasz. Śmieszne. Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz... Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ha ha, puste mięśnie po sterydach powiadasz. Śmieszne. Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz... Widać Ty też nie, bo oboje generalizujecie. Grupy szybkiego reagowania miały służyć pomocą w identyfikacji/rozwiązaniu spraw, a nie windykacji czy spuszczaniu łomotu, tak nota bene. Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2012 panowie zaraz zablokuja nam wątek bo zmieniacie temat Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Co najwyżej dadzą po ostrzeżeniu i skasują posty . Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Może ktoś chce od Darka kupić Crisisa 3. Uważajcie na niego. http://allegro.pl/crysis-3-klucze-nowki-graj-predpremierowo-i2757186066.html Link to post Share on other sites
KepasOM 15 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wiedziałem ,że to pała. Je** pałą już od konta Dariushin0 i to jego pierd*** kolega to kolega tam to ^_^. Grzesiek sprawę zgłoś i siano odzyskasz ,a na smarkata menda będzie miał szlaban na neta i wychodzenia z domu do 18-tki. Pzdr Link to post Share on other sites
Recommended Posts