Skocz do zawartości

Bf3 Premium czy MOHW

Recommended Posts

Pozwolę sobie dorzucić trzy grosiaki.

Moim zdaniem pakowanie kasy w już pół-martwą grę jak BF3 nie ma sensu, DICE ma absolutnie gdzieś zdanie, prośby i groźby społeczności co się odbija na samej grze, BF4 już niedługo więc jeśli ktoś nie potrzebuje ćwierć taktycznego shootera na JUŻ TERAZ to niech się lepiej wstrzyma.

To samo z MoHW, niech hype na nowy twór Danger Close opadnie i wyjdą na jaw problemy z grą, mam nadzieję że DC będzie lepiej radzić sobie z utrzymaniem gry przy życiu aniżeli DICE które po roku naprawiło kilka pierdółek gdzie przez resztę czasu zmieniali tylko statystyki broni i pojazdów, balansowaniem tego nazwać nie można imho.

Ano, witam także całą społeczność Benchmark.pl! Czytywałem ten twór już jakiś czas (z rok by na pewno był) ale dopiero teraz postanowiłem do was połączyć, i nie, GT60 nie ma z tym absolutnie nic wspólnego :D

ja na bf 4 jakoś zbyt szybko nie liczę bo by zepsuło by im to sprzedaż nowego medala ale nie wiem jak to będzie ale nie spodziewam się go wcześniej niż na przełomie 2013/14 a co do tematu to BF 3 premium z tego co się zdążyłem zorientować to są same dodatki , ale bf 3 i tak jest bardzo ciekawą grę jeśli chodzi o zabawę w snajpera bo zawsze można niespodziewanie dostać kulkę

Zapraszam do gry ze mną w bf3 nick Dajmioo

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...