Pro4Shooter 3 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zastanawiam się nad kupnem battlefield 3 premium a medal of honor warfighter, i nie wiem co wybrać czy warfighter będzie miłą odmianą i warto zainwestować czy też kupić bf3 premium. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Najpierw powiedz jaki typ gry wolisz, taktyczny jak BF3 czy raczej szybsza akcja, coś ala Call of Duty, czyli MOHW. Link to post Share on other sites
Pro4Shooter 3 Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Taktyczny też, żeby mapy nie były zbyt małe i dało się grać snajperem bo w codzie snajperem ciulowo się gra. W sumie to żeby mapy nie były za małe i była swoboda dla snajpera;d Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 no to bierz bf3 premium a potem dokup armorder kil Link to post Share on other sites
Bruce Wayne 17 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 jak kupi premium to po co ma płacić za jeszcze jedno Armored Kill ? Link to post Share on other sites
lucjanm 4 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 no to bierz bf3 premium a potem dokup armorder killol kupować premium żeby dokupować armored to chyba by był debilem, bf3 z dodatkami napewno ma teraz więc map do wyboru, co do snajperki mam nadzieje że cię nie spotkam na kampieniu bo dostaniesz z RPG ;P Link to post Share on other sites
Pro4Shooter 3 Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 hehe;d przekonamy się Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 sorki popier... mi się Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 a ja czekam na Medala bo od battlefielda to już mi się http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/a032.gif chce. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Niestety ja się troszkę zawiodłem na BF3. Jeśli masz grać solo to chyba będziesz musiał trollować ile wlezie, bo taka zwykła gra solo jest do bani (nuda). Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pozwolę sobie dorzucić trzy grosiaki. Moim zdaniem pakowanie kasy w już pół-martwą grę jak BF3 nie ma sensu, DICE ma absolutnie gdzieś zdanie, prośby i groźby społeczności co się odbija na samej grze, BF4 już niedługo więc jeśli ktoś nie potrzebuje ćwierć taktycznego shootera na JUŻ TERAZ to niech się lepiej wstrzyma. To samo z MoHW, niech hype na nowy twór Danger Close opadnie i wyjdą na jaw problemy z grą, mam nadzieję że DC będzie lepiej radzić sobie z utrzymaniem gry przy życiu aniżeli DICE które po roku naprawiło kilka pierdółek gdzie przez resztę czasu zmieniali tylko statystyki broni i pojazdów, balansowaniem tego nazwać nie można imho. Ano, witam także całą społeczność Benchmark.pl! Czytywałem ten twór już jakiś czas (z rok by na pewno był) ale dopiero teraz postanowiłem do was połączyć, i nie, GT60 nie ma z tym absolutnie nic wspólnego Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ja na bf 4 jakoś zbyt szybko nie liczę bo by zepsuło by im to sprzedaż nowego medala ale nie wiem jak to będzie ale nie spodziewam się go wcześniej niż na przełomie 2013/14 a co do tematu to BF 3 premium z tego co się zdążyłem zorientować to są same dodatki , ale bf 3 i tak jest bardzo ciekawą grę jeśli chodzi o zabawę w snajpera bo zawsze można niespodziewanie dostać kulkę Zapraszam do gry ze mną w bf3 nick Dajmioo Link to post Share on other sites
Recommended Posts