Skocz do zawartości

[PC] Euro Truck Simulator 2

Recommended Posts

Pojechałem krótką trasę testową. Zauważalne zmiany:

Świetna optymalizacja - w mieście nawet athlon x4 daje radę na full detalach, a i5 czeka na więcej Hz w monitorze :)

HDRy są takie trochę plastikowe

Nowe oświetlenie i nowe dźwięki w dafce przyprawiają o orgazm :D

Dwa stopnie szybkości pracy wycieraczek są na plus.

• Popieram 1

Nowy system oświetlenia

Nowy wygląd nieba

Nowe, sześciokołowe podwozie dla Renault Premium i Magnum

Animacja kierownicy pokazuje pełne 900 stopni, a nie około 780 jak dotychczas

Nowe twarze kierowców

Zwiększenie liczby kierowców możliwych do zatrudnienia

Nowe dźwięki Dafa XF Euro 6

Oddzielenie opon od felg – teraz możemy dowolnie mieszać różne typy felg z różnymi oponami

Dodanie dźwięków „zawieszenia” fotela kierowcy

Nowe naczepy

Nowe tryby wycieraczek

Długo oczekiwany Daf XF Euro 6 jako pojazd ruchu ulicznego.

Lepsze wsparcie dla wyświetlaczy Retina w komputerach Mac.

Poprawki zachowania ruchu ulicznego.

Poprawiona sprawność silnika gry i jej stabilność

Poprawiona obsługa wielu monitorów

• Popieram 2

No co do optymilizacji jest naprawde dobrze,wycieraczki mala rzecz a cieszy ;) Juz dawno to powinno byc no ale gadac z zrobic ;) tylko czekac na DLC i na inne mapki by smigaly razem z DLC.

Promods na bank wyda Poland Rebuidling takze pracuja nad mapka hmmm bedzie ciekawie.

Ja ci powiem ze ja jestem zaskoczony tym dodatkiem, smierdzi promodsem ;) ale promods pracuje nad mapa zeby wspolpracowala z DLC od SCS-a wiec wiesz....mom zdaniem warto. Ladnie wsio wyglada, drogi znaki wsio inne no SKANDYNAWIA w koncu.

Kupuj smialo ;)

Ale dalej w miastach fpsy lyka ehhhh

Używam od paru lat G 27 i jestem zadowolony.Daje szczególnie w nowszych grach,gdzie są niewielkie opóźnienia (prawie niezauważalne) i możliwość odpowiedniego utawienia,dużą dawkę radości i zabawy.Tania nie jest to prawda...

Nie wyobrażam sobie gry w ETS2 na innej kierownicy niż G27. W zasadzie tylko w tej grze używam H- shiftera i sprzęgła. Generalnie jak masz kasę i miejsce na kierownicę to warto. Project Cars na kierownicy miażdży ale tu gram na łopatkach więc sprawdzi się tańsza kierownica z FF i 900 stopni obrotu. Próbowałem też ze sprzęgłem i H shifterem i działa to świetnie ale nie ogarniam dynamicznej jazdy z tym wszystkim :D Za mało praktyki za kółkiem :) W ETSa od jakiegoś czasu gram tylko na multiplayer. Wczoraj zawitał dodatek:

http://s8.postimg.org/4hyu3a845/ets.jpg

Dziś po pracy planuję instalację, czy ktoś mi powie czy będzie działać multiplayer po instalacji dodatku? Pisze się ktoś na jakąś trasę wieczorem?

• Popieram 3