grzesiek50 0 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mam taki sam problem jak lukczas ale niestety nie działa mi to jak napisał lwses. Ma ktoś inne rozwiązanie? Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Panowie, jak to jest z tym WGL ? (windows game live) ? Mam konto na Live od dłuższego czasu. Wczoraj kupiłem sobie Dirta 2, polską wersję niestety. Ztagowałem konto na wgl z kontem live i niby ok. Ale jak chce zalogować się do konta w grze,wyskakuje komunikat w stylu "wykryliśmy, że konto z tej strefy nie obsługuję czegoś tam. bla bla bla". Automatycznie mnie wylogowuje i grać nie mogę. Tzn mogę, ale bez opcji Save. Świadom problemu konsolowców xboxa, zmieniłem dane w profilu Live na UK. Ale to też nie pomogło Macie jakieś propozycje ? Pozdrawiam Paweł Szulc Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 To chyba jak pierwszy raz się rejestrujesz to trzeba zmienić, a potem już du*a... Na razie stwórz profil OFFLINE, i graj a jak zrobią live w PL, to pograsz po sieci Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jak próbuje zagrać bez logowania, od razu wywala, że nie ma opcji Save. Więc jak utworzyć konto Offline ? Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jak odpalasz gre to i już jest główne menu gry to wciskasz klawisz "Home" i tam wyskakuje ci główne menu Windows Game Live i tam można zrobić tryb offline ale to trzeba poszperać bo ja tak z pamięci tego nie potrafie opisać. Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 by stworzyć konto OFFLINE wystarczy nacisnąć HOME a reszta jest prosta jednak DiRT2 jest warty kupna miałem szczęście że był przy grafice za darmo Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 by stworzyć konto OFFLINE wystarczy nacisnąć HOME a reszta jest prosta Ale w grze, czy przy logowaniu do gry ? Przy próbie rejestracji, na stronie, albo w grze, lokalizację (Polska) mam na szaro bez możliwości zmiany. Czy mogę poprosić o instrukcje krok po kroku jak utworzyć konto Offline? Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 w grze, możesz nawet już włączyć na pierwszym filmiku a logowania do gry to ja nie widziałem Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tu jest ładny filmik na youtube i tam jest opisane krok po kroku Link to post Share on other sites
pawel.chodziez 1 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wielki dzięki, działa Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2010 :)ktoś chętny na wyścig zspołowy lub solo Link to post Share on other sites
maciejka38 1 Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Zakupiłem grę dirt2 na windows live w angielskiej wersji czy można wgrać spolszczenie do tej gry Link to post Share on other sites
oniu95 0 Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zakupiłem grę dirt2 na windows live w angielskiej wersji czy można wgrać spolszczenie do tej gryraczej tak Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 http://www.przeklej.pl/plik/colin-mcrae-dirt-2-spolszczenie-dubbing-7z-000adm4av1kf2j6 Chyba nie jest to nielegalne, jedynie nieoficjalne Link to post Share on other sites
oniu95 0 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Maciejka38.. do tej gry nawet nie trzeba spolszczenia odpalasz start i jedziesz : D Link to post Share on other sites
Recommended Posts