wujashek 1204 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ktos z was bral udzial w konkursie na frazie? Dotyczyl on zlozenia najwydajniejszego zestawu (3dmark 11, superPI, pcmark 7) do 2500 zł w esc.pl Powiem wam, ze dawno sie tak nie bawilem. ludzie proponowali na prawde ciekawe zestawy. czekam teraz z niecierpliwoscia na wyniki. I tu wlasnie benchmark moglby kiedys zrobic cos podobnego, bo ostatnio troche bida z konkursami u nas. wynikow z USB nie mozemy sie doczekac, a cala reszta konkursow to troche kpina. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Z tego co się orientuje to był prawie identyczny konkurs na benchmark.pl nie tak dawno temu. Edytowane 1 Października 2012 przez Modok Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja brałem ale dawno i nic nie wygrałem , ale warto było spróbować Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Z tego co się orientuje to był prawie identyczny konkurs na benchmark.pl nie tak dawno temu. e troche lipa byla z tym konkursem na benchmarku. zamiast twardo zrobic testy w 3 syntetykach, obiektywnie, to u nas panowie redaktorzy kierowali sie wlasnymi przemysleniami. Cytuj Link to post Share on other sites
Zosed 45 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 jak zwykle zreszta. konkursy na bench~ wogole sa jakies takie nie uczciwe. powinno byc poprostu losowanie albo czytelnicy powinni decydowac w formie glosowania. bo co to za uczciwosc jak trzech czy czterech redaktorow decyduje czy cos zasluguje na nagrode czy nie kiedy np. dwoch z nich wg mnie to idioci. Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2012 jak jestescie ciekawi co tam ulozylem: http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=49503 troche du*y dalem, bo moglem dac 4 GB ramu 1866 i bym sie zmiescil z i5 o 100 MHz szybszym . Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) hmm , zasilacz mogłeś wziąć tańszy np CHIEFTEC iARENA GPA-500W 5zł tańszy Edytowane 1 Października 2012 przez xnn123 Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2012 te 5 zeta i tak by mi nic nie dalo. Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 mistrzu a to ma być sprzęt do ilu zł ? 2,5 tys ? Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2012 tak. bez napedu optycznego. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja biore udział w innym konkursie: http://pcfoster.pl/konkursy/zasilaj-i-schladzaj-z-be-quiet-53.html Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2012 na frazie albo purepc byl kiedys konkurs w identycznej formie. w sumie fajna zabawa. be quiet ostatnio sporo sponsoruje . szkoda ze benchmark nie robi takiego konkursu. od razu by im liczba odslon wzrosla, a chyba na tym im bardzo zalezy. http://www.frazpc.pl/aktualnosci/922243,Zestawy_komputerowe_-_oto_szczesliwa_dziesiatka.html poprostu smiech na sali... moj zestaw powinien byc conajmniej drugi. grafe nawet dalem mocniejsza niz w 1 zestawie. no ale przeciez lepiej wspierac swoich niz kogos z konkurencyjnego forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 twój zestaw wujashek ktore miejsce? Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2012 powinen byc 1-2 a nie ma w 10. koleczko wzajemnej adoracji tam dziala Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 jak wszędzie HEHE Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja biore udział w innym konkursie: http://pcfoster.pl/k...e-quiet-53.html pytania konkursowe beda wrzucac na tej stronie czy gdzies w artykulach wplataja? i czy pytania, ktore tam sa, sa aktualne na teraz, czy to jeszcze stare? niby teraz walczy sie o 5 nagrode... wez wyjasnij o co chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Prostownik 77 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 nie mogą robić loteri panowie bo wtedy się już buli duże duże pieniądze w urzędzie skarbowym, robienie losowan i wygranej w formie loteri to inna bajka, a taka formu konkursu nie naraża firmy na dodatkowe koszty dlatego te konkursy są w tej formie wiem bo moja firma robiła tak samo. Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2012 regulamin tez ma niezle brzmienie. wynika z niego, ze redakcja moze tam zrobic wszystko i nie podaja zadnych kryteriow wyboru zwyciezcy. a te zapisy na stronie konkursowej, nie sa wiazace, tylko regulamin . Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Pytania pojawiają się na stronie konkursowej w najmniej oczekiwanym momencie Zaglądaj na FB u nich i na be quiet! Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2012 dobra, to teraz czekamy na pytanie nr 4? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts