wujashek 1204 Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ja bym bral 2x4 GB. 16 GB raczej nie bedzie potrzebne w perspektywie zywotnosci tego sprzetu. jak chcesz robic malego kompa, to mozna sie pobawic w ta druga plyte glowna. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) 16GB nie jest potrzebne, wiem, aczkolwiek w renderingu coś tam da. Kiedy w ogóle mają być wprowadzone DDR4? Tak się zastanawiam właśnie czy jest sens bawić się w mITX. Bitfenix Prodigy jakaś malutka i tak nie jest. No i czy to całe Sandy z zablokowanym mnożnikiem będzie wydajniejsze od lekko podkręconego i7 870 w grach i np. Sony'm Vegas'ie? Edytowane 17 Października 2012 przez Eklerek Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja Ci polecam fajną płytkę miniITX - H77N-WIFI Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts