Skocz do zawartości

Jaki socket 1155 czy 2011

Recommended Posts

Złożyłem właśnie wczoraj kuzynowi nowego kompa na i7 3770k chodzi zdecydowanie szybciej jak mój. 5 Ghz osiąga bez większego wysiłku, pamięć pracuje na 2400. Ale mój wybór jednak chyba padnie na 2011.

Złożyłem właśnie wczoraj kuzynowi nowego kompa na i7 3770k chodzi zdecydowanie szybciej jak mój. 5 Ghz osiąga bez większego wysiłku, pamięć pracuje na 2400. Ale mój wybór jednak chyba padnie na 2011.

Moze jeszcze napiszesz ze na boxowym wiatraku ?

ivy przy 4.6 ma juz takiem temperatury ze szkoda gadac. sciemiasz albo nie testowales pod obciazeniem.

Gość usunięty

Moim zdaniem nie ma sensu aby zmieniał teraz platform, lepiej niech poczeka na Haswella, na tym, co ma i tak ma bardzo dobrą wydajność, a fps powyżej 60 i tak dla oka nie ma różnicy ile jest.

Tyle z mojej strony. Ale autor zrobi, jak będzie uważał.

Pozdrawiam 8)

Ig.

Gość effendi360

Kompa używam głównie do gier i przerabiania filmów i jeszcze który z nich lepiej się kręci?.

1155 i 2600K w zupełności spełni Twoje wymagania.

Ale mając to co masz też bym czekał.

Istotnie, te 5 GHz jest nieosiąglne.

No i gdzie twoje testy i zdjęcia ? Uciekły :D

Starzy kupili mi 8150 i jest potęga. Bzdury opowiadałeś o jego wydajnosci z adonimem czy jak mu tam.

Tak sie spociles przy tym ze na testy sily nie starczylo ? Tak jak pisalem to co wklejasz nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.

No i gdzie twoje testy i zdjęcia ? Uciekły :D

Starzy kupili mi 8150 i jest potęga. Bzdury opowiadałeś o jego wydajnosci z adonimem czy jak mu tam.

Tak sie spociles przy tym ze na testy sily nie starczylo ? Tak jak pisalem to co wklejasz nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.

Ta, jasne. Może jakiś dowód na to, że posiadasz w ogóle ten procesor? Już widzę ten "zakup". Bardziej mnie jednak ciekawi, gdzie Ty widzisz jego potęgę %-)? Chociaż w sumie... po przesiadce z Athlona XP pewnie też bym odczuł różnicę :rotfl:.

Gość usunięty

Zamykam. Autor już otrzymał odpowiedź na problemowe pytanie a Wy tylko kłócicie się co lepsze FX-8150 czy i5-2500k odbiegając od tematu. Już raz Was za to 'nagradzałem' i widzę, że nie dało to rezultatu :/

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...