Kleczkovsky 3 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam, Mam problem z moim nowym komputerem który składa sie z i5 3550 mobo asrock p67 pro3 good ram 8gb win 7 64bit gtx 660ti xfx 550w wd blue 500gb naped i obudowa Komputer podlaczony jest do monitora dell uh2312hm przez kabel dvi Zestaw jest dość nowy ma zaledwie 9 dni a od samego poczatku wystepuje w nim problem ktory polega na tym iż po właczeniu komputera a nastepnie po załadowaniu się pulpitu wyskakuje red screen dokładniej opisany tutaj : http://wccftech.com/nvidias-gtx-680-red-screen-death-issue-arises/ Podobno problemem jest karta z serii gtx 600 czyli taka jaka posiadam. Odesłałem ja na 3 dniowa gwarancje w przypadku towaru z wada fabryczna lecz morele.net odesłało ją spowrotem z komentarzem : karta działa poprawnie. Teraz juz zupelnie nie wiem z czym mam do czynienia i w czym tkwi problem mój znajomy informatyk powiedzial ze może byc to wina mobo ale jest to dosc dobra plyta polecana przez wiekszosc internautów. Jest ktoś kto mogłby mi pomóc albo ktos kto miał do czynienia z takim problem? Jest to nowy komputer ktory nie działa pieniadze wywalone w błoto a wszystko miało działac ... Cytuj Link to post Share on other sites
gorgrid 11 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Być może coś z biosem tego Asrocka, ponieważ on jest dedykowany pod starszą generacje (sandybridge), może aktualizacja biosu coś pomoże, spróbuj. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Używasz może GPU-Z lub AIDA64 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Prostownik 77 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja polecam aktualizacja biosu.. od tego zacznij eliminacje problemu Cytuj Link to post Share on other sites
Kleczkovsky 3 Napisano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2012 nie raczej nie uzywam czy jest mozliwosc ze te programy właczaja sie same po uruchomieniu komputera? Aktualizacja biosu juz byla ale to niezbyt pomogło... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts