Ofalo 7 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam Skoro można tu walnąć temat offtop to pomyślałem, że to jest dobre miejsce na podziękowania. Otóż ostatnio kupiłem sobie komputer jakiś tydzień temu i nie poradziłbym sobie w doborze bebechów, gdyby nie użytkownicy forum. Dlatego chciałbym bardzo podziękować użytkownikom, którzy choć trochę mi pomogli. Komputer działa złożyłem samodzielnie z ojcem i działał za pierwszym razem, co dla mnie jest wielkim osiągnięciem, bo pierwszy raz składałem Peceta (co jak mi się zdawało nie jest takie straszne). Oto tematy, w których pomogło mi forum: W złożeniu podzespołów: http://forum.benchmark.pl/topic/55726-czy-wszystko-do-siebie-pasuje/?do=findComment&comment=657590 i w przekonaniu mnie, że warto samemu złożyć peceta: http://forum.benchmark.pl/topic/55644-kupno-procka/?do=findComment&comment=656056 Jeszcze raz dziękuję wszystkim osobom, które podały mi pomocną dłoń. Jesteście najlepszym forum komputerowym w Polsce. (Serio) Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 No nieczęsto takie wyrazy wdzięczności na forum się czyta. A masz plusika za kulturę osobistą. A komp niech Ci służy jak najdłużej : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mało kto wraca żeby podziękować za pomoc przy składaniu komputera, czy pochwalić się efektem końcowym. A szkoda. Miło słyszeć, że wszystko śmiga i tylko życzyć miłego użytkowania! Cytuj Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Heh... Dzięki za miłe słowa, z początku myślałem, że wyjdą trochę gejowsko te podziękowania (nie wiem czemu). Cytuj Link to post Share on other sites
bukmacher 23 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Osobiście nie udzielałem się w Twoim temacie o tworzeniu PC'ta Jednak sam fakt, że wróciłeś i podziękowałeś oznacza, że jednak warto pomagać PS. samoloty 01 wrzenia 2012 Super robota!!! Przekonaliście mnie do składaka, kupię właśnie podzespoły i sobie sam złożę, bo umiem. Mega thx. Twój komentarz w sondzie? Cytuj Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nie, to nie mój komentarz Mój to raczej był: O w sumie to macie rację sam se złożę. I się sprawdziło, zaraz po rozpakowaniu komponentów z pudełek (dosłownie jakbym rozpakowywał prezenty na święta ) i macaniu wszystkiego, nadszedł czas na składanie. Składanie było najciekawsze i najbardziej emocjonujący moment to ten, w którym złożyłeś wszystko i naciskasz przycisk włączenia. Tak mi serce buchało (czy zadziała? czy nic się nie spali? ) no i jak się włączył to mówię: połowa sukcesu za nami. Emocje jak na bandżi ale warto było. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts