HemaN 8 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Widzę, że niektórzy użytkownicy mają w sygnaturce banery. Jednak gdy próbuję wstawić baner do swojego podpisu dostaję komunikat, że maksymalny rozmiar obrazka to 1x1. Pewnie coś robię nie tak, ale co ? Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 U mnie jest to samo i nie wiem czemu tak jest ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Admin tego forum pozwolił na wstawienie 1 obrazka o rozmiarach 1x1px (czyli nie pozwolił) -- widocznie taki ma pomysł na forum. Który user ma baner w swojej sygnaturze ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Który user ma baner w swojej sygnaturze ? http://forum.benchmark.pl/user/7929-wormadam/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 To strona o mnie, a nie sygnaturka. W "o mnie" można sporo wstawić. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Danny zobacz jego posty w sygnie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 To strona o mnie, a nie sygnaturka. W "o mnie" można sporo wstawić. Sprawdz jego post. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ma tam nic u tego usera nie wyświetla *mi E: http://www.conowego.pl/forum/uploads/DANNY/inne/tymczas/scr_sygn.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mi już też a jeszcze 20min temu wyświetlało WTF! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mi już też a jeszcze 20min temu wyświetlało WTF! Ja też tego nie widzę już WTF? Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Trochę dziwne, że nie można wstawić małego bannera do sygnatury, choćby takiego jak z userbars.pl Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Odgórny zakaz redakcji. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Odgórny zakaz redakcji. Ale 300pixeli dziadostwa można mieć np http://screenshooter.net/data/uploads/nq/rw/mkjj.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dużo użytkowników takie mają nawet wieksze ale jeżeli to problem już zmieniłem http://screenshooter.net/data/uploads/wb/tp/lgam.jpg http://forum.benchmark.pl/topic/57660-sprzedam-nowe-ps3-w-dobrej-cenie/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 i nie jest to w formie IMG -- dlatego widocznie zmyliło to autora tematu. Spoiler - jest jak trzeba. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dokładnie, polecenie od Wojtka, że sygnatury mają być skromne, by nie odciągały uwagi od treści. Jest w profilu sekcja O mnie, jest możliwość ustawienia tła itp. Tam można wydziwiać A jeśli ktoś ma bardzo za duży, zgłaszać, pozostałość sprzed zakazu, skrypt automatycznie nie usuwa, trzeba te niedobitki wyłapać Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No ale bez przesady, przecież można dać dwa userbary i nie będzie szkody dla nikogo, a tak to połowa ma cały config w sydze na pół forum Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No właście co jeszcze tylko pogarsza czytelność (obrazki znacząco odróżniają się od tekstu) Cytuj Link to post Share on other sites
HemaN 8 Napisano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wszystko rozumiem, ale teraz nawet nie można wstawić walidacji z CPU-Z. Fajnie byłoby pozwolić na jakiś mały banerek o niskiej "wadze" . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Do 1KB Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Tak ;p i rozmiar 1x1piksela za duży xD Mi by osobiście nie przeszkadzała taka mała grafika ale wiem, że tych co by to wkurzało jest więcej, więc sie dostosuje ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jestem na jednym forum (CS) i mozna mieć banery itp w sygnie.. masakra te obrazki walą po oczach nie idzie się doczytać niczego.. według mnie jest lepiej teraz Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Do 1KB Wiesz ile można zrobić do 1KB, to mała próbka poniżej (1- małe Atari, 2- PC) 1. 2. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Oj tam - zawsze można zablokować wyświetlanie sygnatury konkretnego usera - z boku, w prawym górnym rogu sygny jest taki znaczek X na który się klika i już, konkretną sygnę (lub wszystkie) zignorować można. Prawda, że proste? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 @up: podziałało jak widzę spoiler już jakoś wygląda 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts