Gość t.luk Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Czyli widać, że to kwestia przypadku była Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Aha przypadek :-) Kyle walcz o ten element wgięty bo tyle kasy wywaliłeś i należy ci się wszystko idealne. Przekładając na rodzimy język. Przypadek to jest jak ktoś wgiął element obudowy (np w transporcie) Problemy z zamykaniem boku to wada. Jak czytamy w tym wypadku winę ponosił boczny panel, który został wymieniony. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez komodus Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 @ UP Użytkownik dostał przecież nowy panel i sprawa jest załatwiona... Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 I chwała za to sklepowi. Niech jeszcze powalczy o ten element wgnieciony przez kogoś. Myślę, że taki sklep jak Proline się postara i użytkownik będzie w 100% zadowolony z Arc Midi bo to ładna buda. Cytuj Link to post Share on other sites
Kyle_ 13 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) I chwała za to sklepowi. Niech jeszcze powalczy o ten element wgnieciony przez kogoś. Myślę, że taki sklep jak Proline się postara i użytkownik będzie w 100% zadowolony z Arc Midi bo to ładna buda. Raczej tego już mi nie załatwią ... gdyby mogli, to od razu przysłali by mi blachę nie podziurkowaną (bo ta bez dziurek była zarysowana i o nią walczyłem) ... a mieli tylko dziurkowaną (i dziurkowaną ostatecznie przysłali - też fajnie, bo okazało się że ta którą dostałem oryginalnie z obudową była źle wykonana, bo nieprawdopodobnie ciężko się ją wyciągało). Jeszcze zapytam tutaj: A odezwałeś się do polskiego dystrybutora z tą sprawą? Czy by nie przysłali niepodziurkowanej. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Kyle_ Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zaraz co ty masz w końcu wgięte. Bo piszesz po chińsku. Buda ma TOP (dach) Panele boczne (prawy i lewy) i Front (cały panel na ogół się demontuje) Napisz jasno po polsku wreszcie o co chodzi. Na którym elemencie tak ci zależy. Bo może okazać się, że to groszowa sprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
Kyle_ 13 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Zaraz co ty masz w końcu wgięte.Bo piszesz po chińsku. Buda ma TOP (dach) Panele boczne (prawy i lewy) i Front (cały panel na ogół się demontuje) Napisz jasno po polsku wreszcie o co chodzi. Na którym elemencie tak ci zależy. Bo może okazać się, że to groszowa sprawa. Nic nie mam wgięte. Dostałem kupując obudowę zarysowany bok (ten bez dziurek), a to że oba boki ciężko się zakładało/ściagało, to pomijam. Dostałem następnie nowy bok z PRoLine, ten z dziurkami (bo bezdziurkowca nie mieli). Założyłem nowy dziurkowany bok, na miejscu starego dziurkowanego i się okazało że nie trzeba się tak siłować jak przy starym. Obecnie została mi tylko rysa na pozostałym boku (bezdziurkowym), który swoją drogą ciężko się wkłada/wyciąga (choć nie aż tak ciężko jak oryginalny bok dziurkowany, który dostałem z budą). Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Kyle_ Cytuj Link to post Share on other sites
komodus 35 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aj sorki pomerdało mi się to użytkownik Worms pisał o wgnieceniu nie Ty. A ta rysa jest duża - może ją da się jakoś spolerować czy zabarwić na czarno. A może dogadaj się z dystrybutorem. Zamienisz się z nim na boki :-) Albo w ostateczności kup jeden bok jeśli to groszowa sprawa. Czasem szkoda prądu w tym kraju na reklamacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Kyle_ 13 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ta rysa jest nie głęboka, duża, a mimo swojej wielkości słabo widoczna, ... myślę nad farbą matową, czarną w spray'u - robił ktoś kiedyś takie coś? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts