radek511 0 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie odnośnie powietrza sprężonego, miesiąc temu kupiłem powietrze sprężone za 50 zł firmy emtec link http://allegro.pl/sp...2549878271.html w sklepie. Wczoraj chciałem zobaczyć propozycje na allegro i zobaczyłem sprężone powietrze za 8 zł!! Ma tyle samo ml a nawet więcej, nie wiem czemu różnica jest tak kolosalna. Proszę o odpowiedź dla czego różnica jest tak wielka, czy ma to znaczenie ciśnienia czy producenta Link do tańszego http://allegro.pl/wi...2552793683.html Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Wdłg. mnie za markę tyle płacisz , a to jest to samo niczym sie nie różni powietrze sprężone chyba tylko kolorem i pojemnoscią Cytuj Link to post Share on other sites
raay4 9 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Szczerze mówiąc nie wiem jak jest z powietrzem za 50zł (<lol2>), ale to za 10zl~ to w zasadzie nadaje sie na 2 góra 3 psiukania z założeniem, że ktos często kompa czyści. To powietrze im dłużej stoi po uzyciu to cisnienie gazu spada i można sobie "popsiukać". Ja osobiście już dawno zrezygnowałem z powietrza sklepowego. Wyciagam kompa do garażu, sprężarka i kurz nie ma szans. Pozdrawiam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 sprężarka i kurz nie ma szansfakt, różnica ciśnień jest olbrzymia w pracy czyszczę w ten sposób kompy. moim zdaniem nie ma co przepłacać, a 50zł to już jest naprawdę niezły przekręt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
radek511 0 Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No niby tak ale ja mam laptopa na gwarancji więc samemu odpada czyszczenie... I dziękuje za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ale ja mam laptopa na gwarancjiale możesz dmuchnąć w wentylator i tam gdzie wylatuje powietrze, skoro na razie nie rozbierasz. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek098 11 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie ma jak sprężarka nic lepszego nie znajdziesz A jeśli masz gwarancje to zawsze możesz oddać do czyszczenia jak dobrze pamiętam to to obejmuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Pestfunkey 14 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Człowieku , stacja benzynowa stoi przed tobą otworem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts