sid vicious 16131 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dobrze robie? xD Nie zachowuj się jak baba, jak nie tu to gdziekolwiek w internecie są wypisane różnice pomiędzy jednym a drugim w kategorii bonusów. Zastanów się czy te bonusy są dla Ciebie warte dopłaty - czy będziesz z nich w pełni korzystać dziś bądź jutro i zdecyduj na zmianę bądź jej brak. Za Ciebie nikt nie wybierze - a każda z opcji będzie dobra Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Masakra. Kto by pomyślał że tyle się ludzie rozpiszą odpowiadając na tak proste pytanie. Odpowiedź jest jedna. Z PCI-E 3.0 nie skorzystasz posiadając GTX670. Nie skorzystałbyś także posiadając GTX680. Te karty nie zapychają przepustowości nawet obecnego PCI-E 2.0. Psu na budę zabawa w zmianę czegokolwiek. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak juz pisalem. Nie posiadam nic na usb3.0 wiec go nie wykorzystam, a z integry nie skorzystam bo na plycie nie mam upiego vga, pci-e 3.0 nie wykorzystam w pelni przy gtx670. Wiec odpowiedz raczej sama sie nasuwa Cicho. My tu kolejny rekord pobic chcemy. Sid piszesz sie ?? Bo 2 strony sa, a do 21 musimy dobic jak najwiecej. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 wypowiedziałem się 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) W tym temacie o którym wszyscy wiemy było 28 albo i 29 stron. Ja bym jednak wziął pci-e 3.0 dla samego faktu jego posiadania, no ale jak tam wolisz @down Ani mi się widzi pasować z postami... toż ja ludziom pomagam moim posto-tokiem! (jeszcze kilka dni i Cie dogonię ) Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Sid spasuj troche z postami. Bo masz juz ponad 700, a przedwczoraj miales ledwo 532. Zostawie tak jak jest lub ew. sprzedam gdy bede odczuwal lekki dyskomfort. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 A tak na poważnie. Różnice między PCI.E 2.0 a 3.0 są naprawdę małe i raczej nie odczujesz różnicy. Procka sprzedawać też nie ma sensu bo różnic nie ma tak dużych, żeby zmieniać procesor. 2500k to bardzo dobry procesor więc sobie bez problemu poradzi z tym GeForce'em. Tutaj masz porównanie (akurat GTX 690 ale nie robi to różnicy) http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/53901-nvidia-geforce-gtx-690-review-25.html Cytuj Link to post Share on other sites
gore2kill4 5 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 PCIe 3.0 nie jest dowcipem. Za kilka lat (jak karty będą w pełni go wykorzystywały) różnica będzie odczuwalna. Za kilka lat to "150" razy" zmieni procesor i kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts