Skocz do zawartości

GTX670, a i5 2500K

Gość darkatraz

Recommended Posts

Dobrze robie?

xD

Nie zachowuj się jak baba, jak nie tu to gdziekolwiek w internecie są wypisane różnice pomiędzy jednym a drugim w kategorii bonusów.

Zastanów się czy te bonusy są dla Ciebie warte dopłaty - czy będziesz z nich w pełni korzystać dziś bądź jutro i zdecyduj na zmianę bądź jej brak. Za Ciebie nikt nie wybierze - a każda z opcji będzie dobra ;)

Masakra. Kto by pomyślał że tyle się ludzie rozpiszą odpowiadając na tak proste pytanie.

Odpowiedź jest jedna. Z PCI-E 3.0 nie skorzystasz posiadając GTX670. Nie skorzystałbyś także posiadając GTX680. Te karty nie zapychają przepustowości nawet obecnego PCI-E 2.0. Psu na budę zabawa w zmianę czegokolwiek.

Gość darkatraz

Jak juz pisalem. Nie posiadam nic na usb3.0 wiec go nie wykorzystam, a z integry nie skorzystam bo na plycie nie mam upiego vga, pci-e 3.0 nie wykorzystam w pelni przy gtx670.

Wiec odpowiedz raczej sama sie nasuwa :?:

Cicho. My tu kolejny rekord pobic chcemy. Sid piszesz sie ?? Bo 2 strony sa, a do 21 musimy dobic jak najwiecej.

W tym temacie o którym wszyscy wiemy było 28 albo i 29 stron.

Ja bym jednak wziął pci-e 3.0 dla samego faktu jego posiadania, no ale jak tam wolisz ;)

@down

Ani mi się widzi pasować z postami... toż ja ludziom pomagam moim posto-tokiem!

(jeszcze kilka dni i Cie dogonię ;) )

Edytowane przez sid vicious

A tak na poważnie. Różnice między PCI.E 2.0 a 3.0 są naprawdę małe i raczej nie odczujesz różnicy. Procka sprzedawać też nie ma sensu bo różnic nie ma tak dużych, żeby zmieniać procesor. 2500k to bardzo dobry procesor więc sobie bez problemu poradzi z tym GeForce'em.

Tutaj masz porównanie (akurat GTX 690 ale nie robi to różnicy)

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/53901-nvidia-geforce-gtx-690-review-25.html