Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Tylko po magazyn ma musi być szybko? W końcu to magazyn i 99% czasu będzie beczynnie stał.

http://forum.benchma...za/#entry756520

Składnia po byku.

Podszedł bym, uśmiechnął się i obserwował strurzkę ciepłego moczu spływającą z Twoich spodenek chłopcze.

Edytowane przez sid vicious

Morze ktoś to kupi bo po co a procesor bez chłodzenia bo chłodzenie nie moje magnu 2 jak sie nie mele sprzedaje to już 3 miesce i nik nie chce kupić ja chce to razem sprzedać.. a co do grafiki to w kwietni bedzie kasa okolo 1 tys na nią Ewtualnie Phenom II x4 965 Gigabyte GA970a-UD3 Goodram 8gb 1600mhz za 800 zł i krecie procka do 4,00 powinęło być u kuzyna jest 3,8 i chodzi to jest najtańsza wersja co myślę ale muszę te części sprzedać. Za procek bez chłodzenia płytę i 2x1 gb ramu - od 300zł licytacja a o 380 kup teraz będzie dobra oferta? a za 2x2 gb koło 120zł licytacja kup teraz 150zł dobra cena?

http://forum.benchmark.pl/topic/65190-modernizacja-komputera-z-2008-900-max/

Ja pierd*le! Mimo kupy czasu moderowania for i "przyzwyczajenia" się do pisma po "polszkó" to za cholerę nie odczytam się co on tam napaskudził.

Edit:

To zamontuj coś ala Ninja 2 na E2140 1,6GHz i po włączeniu kompa masz ~10*C, w idle ~16, stress ~24, przy temperatuże w pokoju 23*C. Płyta dobrze temperatury pokazywała, bo na Q6600 i tym chłodzeniu było 50*C w stress.

Edytowane przez OldSmuggler
:D A jak mam pisać skoro ja na żywo innaczej rozmawiam niż piszę, też mam problem z gramatyką i z mową. Tego już nie zmienię i tak zostanie - wada wrodzona ze słuchem. 8) Potrafię czytać z ust bez głosu. I czytam sobie dużo np z wiadomości z teletekstem i oglądam sobie filmy z napisem..To tak jak jest, czytanie z komputerem :D Edytowane przez extremme

Wiem i to nie jest moja wina ale potrafie dać do zrozumienia co inni piszą to mi wytłumaczą spokojnie. Bardziej pomagam osobom całkiem niesłyszącym w języku migowym jako tłumacz i doceniam niepełnosprawnych niesłyszących, wcale nie są gorsi od innych. Da się do tego przywyknąć bo to są fajni ludzie.

Edytowane przez extremme

mi tak sapda prękość kiedy z dyskiem są probpemu

Ludzie nie zwracają uwagi na literówki, naprawę nie potrzeba wielkiej samokontroli aby pisać poprawnie. Do tego to jeszcze utrudnia komfortowe czytanie postów i zrozumienie użytkownika.

Edytowane przez Veeon