Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Co do nauczycieli. Niestety, teraz nie liczy się przekazana wiedza, liczą się tylko testy kompetencji, czyli wykuj, napisz, zapomnij.

Tak było zawsze. Reguła 3x Z - zakuj, zalicz, zapomnij. Nie zmienia to faktu, że człowiek pamięta o tym czego się uczył szczególnie jeśli non stop coś pisze, czy to korzystając z komputera czy kartki i długopisu.

Jak tak dalej pójdzie to za 100-200 lat jak archeolodzy znajdą długopis uznają go za broń.

Gość rezerwuar

Hey, Gdy wlaczam komputer mam napoczatek dwa czarne ekrany z napisamy i dopiero potem ekran przez ktory moge wejsc do bios'a. Chcial bym zeby przy wlaczeniu odrazu byl ekran biosa. Czy da sie wylaczyc te dwa ekrany przed ?

Okey dzieki przed chwila sie bawilem i do tego doszlem. Temat uwazam za zamkniety fantomaz (desaktuwuj tez Marvella to duzo szybciej si sie bedzie wlaczac I jeszcze pytanie do sb, tez masz problem z updatem bios'a ?

Ten proc jest jednomodułowy,czyli dwa rdzenie które mają jedną jednostkę zmiennoprzecinkową ,co do płyty to na 99% ma hdmi 1.4a ponieważ wg. AMD to jest w standardzie wyposarzenia.

Igoruss "wyposarzenie" też mógłbyś poprawić :DDD

forum_forum... mój ulubieniec. Każdemu szukającemu forumowych osobowości z bogatym charakterem, polecam zaznajomić się bliżej z jego personą.

Racja, próba wytłumaczenia mu czegokolwiek była tak udana, jak lądowanie w Smoleńsku.

Edytowane przez TychaLFA

Starałem sie zrozumieć co ten człowiek chciał przezać tym ciągiem wyrazów ale poległem.

www.benchmark.pl/problem/show/problem_id/8349

W głowie ma taką samą kupę jak w tekście.

Z Mambą było podobnie - też nikt złego słowa nie powiedział, do póki baterie niektórym nie eksplodowały. 

Drobne problemy z sensorem jakoś się zmiecie pod dywan i uda że ich nie ma (no bo jeśli problem by był, to 5 stów psu w du**ę więc nie ma się czym chwalić) tak z naleśnikiem z myszy na blacie już nie da się nic zrobić :)

Ogólnie cała wina w Twin-Eye, nie myszy - ale ten sensor nie jest tak zły jak się o nim mówi w przypadku używania go na wzór Nowaja - mała podkładka, mniejsze dystanse do pokonywania i mniej odrywania go od podłoża.

W przypadku wiosłowania myszą po całym biurku na niższych dpi/sens już stanowczo takiego odradzam.

Niemniej, trochę wstyd że w tej cenie nie dali lepszego oczka coby zadowolić i sensorowych onanistów.

Chyba powinno być dopóki, przed "że" stawiamy przecinek, odkąd stałeś się celebrytą zacząłeś zaniedbywać nasz polski język. :P