Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Witam,

oto mój test :

http://www.3dmark.com/3dm11/5805490

Nie pokojące jest dla mnie to że:

w grafice widać 1024mb zamiast 3GB

procesor  wykazuje 2,6 GH a powinien o wiele więcej..

Podczas

badania miałem bardzo mało ftps na dodatek, przy szybszych akcjach było

widac oddzielenie ekranu.. w grach włączam vsync i po problemie...ale

czy tak musi być zawsze.?

Żyj z pewnością że 7970 się zestarzeje tak szybko jak twoje CF, wydajnościowo nie wiele lepszy jest ten CF chyba rozumiesz co mam na myśli, jak coś się zestarzeje to oby dwa pójdą na jednej linii, bo wydajnosciowo nawet 10fps roznicy nie bedzie. To takie moje zdanie, wiadomo moze byc innaczej nie chce sie udawac tutaj za jakiegos proroka.

Żyj z pewnością że 7970 się zestarzeje tak szybko jak twoje CF, wydajnościowo nie wiele lepszy jest ten CF chyba rozumiesz co mam na myśli, jak coś się zestarzeje to oby dwa pójdą na jednej linii, bo wydajnosciowo nawet 10fps roznicy nie bedzie. To takie moje zdanie, wiadomo moze byc innaczej nie chce sie udawac tutaj za jakiegos proroka.

Wyobraź to sobie sobie.

Witam, czy jeśli kupie w Uk windows 8 Pro (orginał) to czy będę mógł zaktualizować (dodać język Polski)? Z Polski przywiozłem (orginalny)  Windows 7 Home Premium x64 po polsku rzecz jasna. 

Gość rezerwuar

Z tego ,,pomuszcie'' mam polew bo w pracy jeden koleś napisał (na kartce ze zleceniem), że ,,trzeba mu pomusz'' i do dzisiaj mam z tego polew. Jeszcze jeden rarytas - napisał ,,Kuri Skłodowskiej''.

Gość DANNY__79

To akurat było celowe, więc luz - aż takim debilem nie jestem :)

Dokładnie - trzeba rozróżnić robienie sobie jajek, a prawdziwe pisanie błędów (np wyraz "sfędzi", który też jak mniemam napisałeś dla żartu).

Uważam jednak, że świadome robienie błędów jest równoznaczne w odbiorze z brakami w ortografii i źle wpływa na ogólny wygląd tekstów na forum.

@down Okar:

Krystyna ;)

danny - zdradzisz imie aktorki na avku?

Co do tych błędów - gdyby napisała to elita forumowej ortografii uznałbym to za celowe, lecz jak piszą kuzyni dama1111 to nie mogę mieć pewności, ze robią to świadomie :)
tak jak teraz rezerwuar up
zakładam,że nie jest pewien jak napisać dane słowo bo faktycznie jest wiele możliwości otuż, oturz, otósz, otusz, otóż, otórz
nie zapominaj, że to ty dostarczasz materiału do tego tematu :)

Edytowane przez okar19

Dokładnie - trzeba rozróżnić robienie sobie jajek, a prawdziwe pisanie błędów (np wyraz "sfędzi", który też jak mniemam napisałeś dla żartu).

Dla żartu? Hmm czyżby jakaś nowa teoria? Kobieca fantazja to wybryk natury, niestety...nie odróżniam dwóch jajek.

Żeńskie od męskich : Rosliny męskie wypuszczają na początku małe kulki które z czasem rosną i ... Rośliny żeńskie tworzą kwiaty(pączki) które ze swojego środka ... wypuszczają włoski. :]

Edytowane przez forcubac

Perełka.

Problem w tym ze nie ma gdzie sprawdzić tej karty...poszlem do sklepu komputerowego, to powiedzieli, ze nie mają gdzie podłączyć tej karty, bo jest za duża, a oni mają małe obudowy.

liver128 : saddam  : próbowałem to jakos nagrać ale było wtedy ciemno (godz 21) i nic nie było widać a nawed altarki nie miałem :D (05 luty 2013 - 22:55)

z cyklu widziałem ufo

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/kf/eh/ty/3ifxgr.jpg

Edytowane przez Sony156

No właśnie nie te czasy.

Dla mnie pokarzą nową konsole bo nie robili by takiego szumu w okół siebie.

Radek 6870 b.dobra propozycja, jak możesz dołożyć 60 dych bież nie wnikaj.

żeczywiście może nie trzeba. Spytam się na wszelki wypadek w salonie PLAY