sid vicious 16131 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Serio, taka plaga ostatnio na wakacje była.Co to, ludzi do roboty nie ma, żeby tych matołów gonić do poprawy? (Bo nicki się tutaj nagminnie powtarzają) Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzieciarnia ma ferie. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam, oto mój test : http://www.3dmark.com/3dm11/5805490 Nie pokojące jest dla mnie to że: w grafice widać 1024mb zamiast 3GB procesor wykazuje 2,6 GH a powinien o wiele więcej.. Podczas badania miałem bardzo mało ftps na dodatek, przy szybszych akcjach było widac oddzielenie ekranu.. w grach włączam vsync i po problemie...ale czy tak musi być zawsze.? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Żyj z pewnością że 7970 się zestarzeje tak szybko jak twoje CF, wydajnościowo nie wiele lepszy jest ten CF chyba rozumiesz co mam na myśli, jak coś się zestarzeje to oby dwa pójdą na jednej linii, bo wydajnosciowo nawet 10fps roznicy nie bedzie. To takie moje zdanie, wiadomo moze byc innaczej nie chce sie udawac tutaj za jakiegos proroka. Cytuj Link to post Share on other sites
WujkuNieBijKota 192 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Żyj z pewnością że 7970 się zestarzeje tak szybko jak twoje CF, wydajnościowo nie wiele lepszy jest ten CF chyba rozumiesz co mam na myśli, jak coś się zestarzeje to oby dwa pójdą na jednej linii, bo wydajnosciowo nawet 10fps roznicy nie bedzie. To takie moje zdanie, wiadomo moze byc innaczej nie chce sie udawac tutaj za jakiegos proroka. Wyobraź to sobie sobie. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja zaznej oferty nie odwolalem Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 http://s6.ifotos.pl/img/4png_xsaarxp.png Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Na Shoutbox nie ma korekty, he he. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, czy jeśli kupie w Uk windows 8 Pro (orginał) to czy będę mógł zaktualizować (dodać język Polski)? Z Polski przywiozłem (orginalny) Windows 7 Home Premium x64 po polsku rzecz jasna. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 http://chlodzenie.net/reviews/rzut-okiem-aquacomputer-aquero-422a-doskonaly-panel-dla-naszego-pc/ Rzućcie sobie okiem na zakładkę w programie pt. "ustawienia czujników". "Opuźnienie kontrolera w sek." Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 http://s6.ifotos.pl/img/4png_xsaarxp.png To akurat było celowe, więc luz - aż takim debilem nie jestem Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 up teraz każdy bedzie sie tak tlumaczyl - to bylo celowe!! haha Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Z tego ,,pomuszcie'' mam polew bo w pracy jeden koleś napisał (na kartce ze zleceniem), że ,,trzeba mu pomusz'' i do dzisiaj mam z tego polew. Jeszcze jeden rarytas - napisał ,,Kuri Skłodowskiej''. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Niech zgadne - pewnie ty to napisałeś, straciłeś pracę i zarejestrowałeś się tutaj, aby uprzykrzyć życie tutejszej spolecznosci? Cytuj Link to post Share on other sites
forcubac 1 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) http://oi49.tinypic.com/orihlf.jpg W 1 poście zakładałem Tapatalka żeby sprawdzić czy faktycznie działa. Edytowane 5 Lutego 2013 przez forcubac Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To akurat było celowe, więc luz - aż takim debilem nie jestem Dokładnie - trzeba rozróżnić robienie sobie jajek, a prawdziwe pisanie błędów (np wyraz "sfędzi", który też jak mniemam napisałeś dla żartu). Uważam jednak, że świadome robienie błędów jest równoznaczne w odbiorze z brakami w ortografii i źle wpływa na ogólny wygląd tekstów na forum. @down Okar: Krystyna Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 @Up ,,Otusz'' to. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) danny - zdradzisz imie aktorki na avku?Co do tych błędów - gdyby napisała to elita forumowej ortografii uznałbym to za celowe, lecz jak piszą kuzyni dama1111 to nie mogę mieć pewności, ze robią to świadomie tak jak teraz rezerwuar upzakładam,że nie jest pewien jak napisać dane słowo bo faktycznie jest wiele możliwości otuż, oturz, otósz, otusz, otóż, otórznie zapominaj, że to ty dostarczasz materiału do tego tematu Edytowane 5 Lutego 2013 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
WujkuNieBijKota 192 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Najlepiej celowe błędy w cudzysłowie pisać. Nie będzie dramy i bezsensownego udowadniania. Zresztą, jak się ktoś czepia to i tak nie przemówisz. Cytuj Link to post Share on other sites
forcubac 1 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Dokładnie - trzeba rozróżnić robienie sobie jajek, a prawdziwe pisanie błędów (np wyraz "sfędzi", który też jak mniemam napisałeś dla żartu). Dla żartu? Hmm czyżby jakaś nowa teoria? Kobieca fantazja to wybryk natury, niestety...nie odróżniam dwóch jajek. Żeńskie od męskich : Rosliny męskie wypuszczają na początku małe kulki które z czasem rosną i ... Rośliny żeńskie tworzą kwiaty(pączki) które ze swojego środka ... wypuszczają włoski. Edytowane 5 Lutego 2013 przez forcubac Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Perełka. Problem w tym ze nie ma gdzie sprawdzić tej karty...poszlem do sklepu komputerowego, to powiedzieli, ze nie mają gdzie podłączyć tej karty, bo jest za duża, a oni mają małe obudowy. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jak już zrobie pożądek z kartą Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) liver128 : saddam : próbowałem to jakos nagrać ale było wtedy ciemno (godz 21) i nic nie było widać a nawed altarki nie miałem (05 luty 2013 - 22:55) z cyklu widziałem ufo http://screenshu.com/static/uploads/temporary/kf/eh/ty/3ifxgr.jpg Edytowane 5 Lutego 2013 przez Sony156 Cytuj Link to post Share on other sites
WujkuNieBijKota 192 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Talerz "zabujca"! Więcej w Fakcie! Wątroba - fajny nick. Edytowane 6 Lutego 2013 przez WujkuNieBijKota Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No właśnie nie te czasy. Dla mnie pokarzą nową konsole bo nie robili by takiego szumu w okół siebie. Radek 6870 b.dobra propozycja, jak możesz dołożyć 60 dych bież nie wnikaj. żeczywiście może nie trzeba. Spytam się na wszelki wypadek w salonie PLAY Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts