Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Świata tym nie zmienisz, osoby które robią błędy i tak mają to w du**e, nauka dla nich z tego żadna, tym bardziej nauczka, jedynie może sprawiać to radość jakimś no-lifom którzy siedzą na kompie 24/7, bo ja tu widzę tylko szydzenie z nieudolności niektórych ludzi ,a nie pomoc dla nich. Myślisz, że jesteś taki mocny bo masz 1750 postów i napisałeś "wpierdalaj"? Ojej wielki mistrz internetu się znalazł, PAN Ortografia !!! Śmiać się chcę, to forum o komputerach to raz, dwa nie jesteśmy w szkole, trzy to nie jest konkurs ortograficzny, cztery skoro ma być poprawna polszczyzna to czemu przeklinasz, zniżasz się do jeszcze gorszego poziomu niż robienie błędów.

Śmiać się chcę, to forum o komputerach to raz,

Jestę kompóterofcę - pisadź poprafnie nie muszem, kompadź siem rufniesz. Czysta bjelisna jezd mi opca, bo jezdem kąputerofcę.

Na drzewo !

ja to nie wiem wogole po co ten temat jest rozpoczety jak autor nie wie do czego mu komputer potzrbny jaki ma teraz i wogole.

Moje pytanie czy to jest bezpieczne takie podlanacznie przez przejsciowke?

Tu nigdy nie było alternatywy ale wieżę w 3 część

Nie bież kart z serii 68xx, ponieważ nie mają już wsparcia w nowych sterownikach.

Natomiast wszędzie premiera jest pod koniec lutego i pełna wersja polska z dubbingiem czy na stronie jest jakis błąd czy żeczywiście tak późno u nich jest premiera???

Dramat.

Edytowane przez mst

Fajnie się pośmiać to raz, a dwa moderatorzy jak nie są zajęci to gonią tych bęcwałów i dzięki temu "wklejaniu" zachowuje się chociaż pozory porządku.
Kolejnego gagatka odsyłam do wertowania historii tematu zanim zacznie się wypowiadać odnośnie jego celu/słuszności/skuteczności.

• Popieram 1
witam posiadam kartę SAPPHIRE VAPOR-X HD 7950 3GB GDDR5 OC with Boost  od nie dawna od 2 miesięcy na początku było ze karta potrafiła się zwiesić po 20 minutach i reset kompa i tak w kulko pomogło zmiana sterowników i od miesięcy ani razu się nie zwiesiła ale mam inne teraz problemy jak oglądam filmy to mam na polowe filmu takie dziwne paski :/ w grach od czasu robią się artefakty :/ na czarnym ekranie w grze widać migające skaczące paski,  teraz posiadam najnowsze stery dodam ze tak się dzieje na każdych sterach

http://forum.benchmark.pl/topic/72059-sapphire-hd-7950-3gb-oc-gddr5-artefaty-w-grach/?do=findComment&comment=830355

Pomyślałem, że przyczyną może być listwa, więc podpiełem zasilacz komputera bezpośrednio do gniazdka, ok zadziałał, podpiełem do listwy, ok wszystko działa. Ale tylko przez godzinę był spokój. Potem komputer znowu się wyłączył i nieważne gdzie podpiełem i tak komputer nie chciał się włączyć.

Zajżyj do poradnika który niedawno napisałem tam masz wszystko wytłumaczone.

Dwie kości po 4gb ale nie działa slot trzeci i czwarty więc co mi pomorze instrukcja?Działają w slocie pierwszym i drugim w single chanel.

Rozkręcałem już całe chłodzenie, czyściłem je, sprawdzałem czy coś nie chaczy