Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Czekasz kiedy będziesz miał specjalne przywileje u sida i będziesz mógł tam gnoić kogo chcesz? tzw. kolesiostwo

No jasne. Jest dokładnie tak jak mówisz. Kolesiostwo, układ, banda czworga, Żydzi, Masoni i geje. No i oczywiście do tego zamach, kłamstwo smoleńskie, zdrada i Targowica. Z tej okazji mam już 15 słoiczków z wazeliną.

Gość nasciturus

Nvm.... coś powiedzieć, a ten już wymyśla niestworzone rzeczy i zalewa innych bullshit'em.

No właśnie... niestworzone rzeczy.

Poza tym w postach Nowaja można znaleźć ślady trotylu!

Ze zwyklych aparatow to polecalbym bardziej jak sony to canona bo mialem i tej I tamtej firmy pare troszke kolory leprze beda w canonie a przedewszystkim patrz na piksele nie kupuj mniej jak 16MP. Zeby nie bylo ze jestem fascynatem canona to moge powiedziec ze mam Sony a77 wybralem ten aparat testujac canona I nikona modele kamery wideo tez mam z sony. Tylko co do malych compaktow jestem troszke gorzej nastawiony chociaz bratu na urodziny kupilem sony TX 15 ale ten aparat mial najleprze punkty wraz z canonem z wodnych aparatow I bardzo go polecam tak jak I nowsze modele. Czlowiek sie nie martwi o deszcz wode a I nurkuje bez obudowy.

Nie dość, że błędy ortograficzne, interpunkcyjne i składniowe, to jeszcze wprowadza ludzi w błąd.

Edytowane przez nasciturus

Nie ma co się kłócić. Sid jeszcze nie miał szansy się wykazać, a już niektórzy wymyślają różne brednie i teorie spiskowe wobec Jego osoby i osób z którymi utrzymuje "przyjazne" stosunki.

Edytowane przez Veeon

Teorie spiskowe, zawieranie korzystnych znajomości, przyjazne stosunki, awanse, o czym wy :cenzura: ,przecież to tylko forum gdzie można podyskutować, pośmiać się, pochwalić swoim sprzętem, a przede wszystkim pomagać innym i dzielić się dobrą radą.

Bez przesady...

Latanie super sprawa najlepiej w formacjach z znajomymi , ja latam na lock on flamings cliffs 2 rewelacja żadna gra nie dostarczyła mi tylu emocji co ten symulator polecam wszystkim i zapraszam na teem spek jest super ekipa

Nie wiem jak was, ale mnie ten "teem spek" śmieszy :D

Niestety panel nie podpasuje;/ myslalem o titanium ale wsumie czego nie kupic czegos leprzego jak i tak sie juz wymienia? Poczekam na testy kart z rodziny Sound Blastera Z i wtedy podejme decyzjie.

http://forum.benchmark.pl/topic/64254-jaka-karta-muzyczna-do-600zl-11-2012/#entry750885

Witam ja na chwilke tuu... jutro mam miec karte giga gtx 670 ( jednak na nia sie zdecydowalem nie na 7970) i chcialem sie spytac jak sie ja podlancza ? sa dwa na 6 pinow i 8 pinow i obydwa sie podlancza do zasilacza mam oczy 600 wat !

nie wiedzialem nie bylem pewny czy do dwuch potrzeba podlaczyc

http://forum.benchmark.pl/topic/64209-ktora-lepsza-gigabyte-gtx-670-czy-gigabyte-hd-7970/

Edytowane przez Nowaj

Powiem szczerze, że nie mam bladego pojęcia co z Nim i jemu podobnymi robić. Kurde, ja orłem z polskiego nigdy nie byłem, błędy ortograficzne sam robiłem mięsiste, ale to? Moja 8-mio letnia kuzynka by to napisała lepiej składniowo, stylistycznie, a podejrzewam, że gdyby dorwała 6-cio i 8-mio pinowe wtyczki i gniazda PEG to by wiedziała, że 6pin podłączamy do 6pin i analogicznie z 8pin.

Jeśli człowiek kupuje sobie GTX670 to musi mieć te 14 lat, a skoro ma lat naście to nie wierzę że tego by napisać lepiej nie potrafił, tylko mu się kurna nie chciało, z resztą o czym ja dywaguje, przecież tutaj tylko ban, BAN, BAN!

//Wybaczcie, musiałem się trochę uspokoić...