Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

A oni mi tam złożą kompa i w tedy przyślą do mnie w całości złożonego?

Tylko czy na pewno się zmiesic do z9 u3

czy lepiej wziasc tego A4tech ?

Witam otuż mój kolega chce mi sprzedac intel xeona e-3 1270v2 ten co jest za 1200 na lga 1155 opłaca mi się go kupić jaka jest różnica miedzy i5 3570k czy nadaje sie ten procesor do gier i photoshopa I czy na przykład starczy taki spartan? Proszę o jakieś porównanie i npjest on jak normalny procesor tylko nie da sie go podkrecic pod względem użytkowania mam zasilacz 550w cooler master i ostatnie pytanie czy moze do niego byc zwykla plyta za 200 zł czy jakaś droższa.

Ja wybrał bym

Na twój zasilacz polecam radeon r9 290 najlepiej Używana kartę na allegro 800-900zł dlatego że ja za cene jednego GTX 780 1500-1600zł mam 2 karty r9 290 i powiem że jest różnica wydajności w crossfire ale jeśli masz przepłacać aż 800 zł to twoja sprawa .   2 sprawa że wyjdzie niedługo karta gtx 880 wiec 2 miesiące cie nie zbawi a cena gtx 780 spadną do 1000zł   wiec pisze praktycznie i co mi sie opłaca ale co tobie możesz wybrać

• Popieram 3

Ew można wziąść ITX'a.

Postanowiłem przerobić troszkę swoje biórko.

procek faktycznie pasowało by podkręcić  

Matx odradzam wysokie temperatury i bardzo sie nameczysz przy montarzu

Nie mniej jednak dzięki za rady:)

widac gdzie kary sie dobrze skalują a gdzie w cale

jeszcze nie miałem 6 rdzeniowego lub 8 rdzeniowego procka może w tedy fpsy poszły by w góre

proponował bym ci crossfire r9 290 wydajność ogromna za cene jednej kary gtx 780 ti, r9 290x czy 7990

niech odrazu skalpuje procesor nie umiąc tego.

Kisiel442

Zazdroszczę. Tym razem na prawdę.

• Popieram 5
Jestem ciekawy, ponieważ mój htc one pójdzie na sprzedasz.

Edit: Nowaj szybszy, nie odświeżyłem karty :/

Nie mówił bym

większość żeczy robi procesor chyba że się mylę.

to na prawdę było dobre to zastanawiałbym się nad zmianą kompa:)

Jednak posiadaja wiekrza ilosc rdzeni,
  Edytowane przez szambor5
  • Popieram 2

A mnie zawsze denerwuje jak ktos chejtuje jakas bron lub gracza ktory jej urzywa skoro zostala dodana do cs to czemu jej nie urzywac?

Mój boże , znasz Angielski czy tylko zobaczyłeś że kolega wkleił linka i nie czytałeś co tam pisze :)

• Popieram 3

omputer do gier i terz do podkrecania , monitor  Asus PA238Q  Rozdzielczość: 1920 x 1080Części z poprzedniego komputera rzadne   zestaw za około 7300zł

Nie głupim pomysłem było by też

nie podkręcisz wogóle.

to dużo lepiej wziąść

Mu oto chodzi ze nie jestes modernatorem albo kims innym wyszej rangi tak zwana polityka forum benhmark... ty chcesz pomuc a on na to ma wykopane...

jakąś zniszkę

Jaką maksymalną wysokość morze mieć chłodzenie cpu  w obudowie Zalman z9 plus i jakie ? 

• Popieram 4