Skocz do zawartości

Moja i Twoja ortografia...

Recommended Posts

Niestety nasz język jest tak skonstruowany, że nie pójdziesz dalej jak nie ogarniesz podstaw ortografii i gramatyki, nie ma się co tu rozczulać czy to dobrze, że mamy ż i rz jak by nie mogło być jedno...wiedzieć trzeba podstawy i tyle!!!

Podstawy musi znać każdy bo inaczej nie wyobrażam sibie funkcjonowania takiego kogoś w pracy czy gdziekolwiek:)

Wiem wiem, ale patrząc po sądzie jak będzie temat nierównych płac, lub parytetów na liście to Korwin ładnie zaora. Jak co innego to różnie może być.

Sąda uliczna ;) 

tak odinstalowalem modow nie mam sterowniki zmienilem nawet z najnowszej bety na poprzednie pelne i dalej to samo  :/ zainstalowalem na dwoch roznych dyskach usunalem savy zadnej poprawy zaraz zobacze jak z wirusami ale nie mailem nigdy z nimi problemu zeby sie uchowaly u mnie  :) wirusow nie ma crysis 3 dziala normalnie 

Interpunkcja król.

Edytowane przez szary_turbo
  • Popieram 3

Gigabyte podobnie jak EVGA nie ma pląb na śrubach więc puki karta nie ma uszkodzeń mechanicznych np ukruszenia rdzenia itd gwarancja przysługuje nadal

• Popieram 6

chyba tak juz na razie zostanie (puki co... :P )

Okablowaniem komputer obecnie chciał bym umieścić 5/6m od stanowiska roboczego czy przedłużając kable od monitora myszy klawiatury i słuchawek mogę stracić coś na jakości?

Zamawiając jakieś części pewnie dokupił bym jeszcze jeden od fractala czyli było by ich już 8 łącząc jest do płyty potrzebował bym:

Docelowo chciał bym do mojego stanowiska dołączyć 2 dodatkowe monitory aktualnie posiadam model EIZO 21,5' on mnie kosztował coś koło 1300zł raczej nie chciał bym wydawać kasy na kolejne takie 2 modele.

zainwestował bym w kierownice z pedałami

Poprostu wyjmij baterie
  • Popieram 4