Popularne posty szary_turbo 3473 Napisano 20 Lutego 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 http://s27.postimg.org/fiwr4k8yr/1796678_271702992985386_1515509661_n.jpg 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Wrzucaj do OT Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zabiłeś mnie Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Czyste złoto! dojżały 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 już pomijam fakt że 250 zł za phenoma 810 to barbażyństwo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Jeśli za konformizm uważasz stosowanie się do zasad pisowni ojczystego języka Trelele bum cyk cyk... To była ogólna dedykacja zbiorowa, tym którzy w różnych sposób na to zasłużyli i których postawa polega na przyjęciu tego jak jest, zasad, nakazów i tępienie wszelkiego rodzaju odstępstw i odmiennego zdania, nawet jak to co jest teraz wcale nie jest dobre. Mniejsza z tym. Napisałem co uważam o pisowni j. polskiego a tu o… szopkę robicie. Nie podoba mi się wiele rzeczy i nie musze ich akceptować tylko dlatego i uważać za dobre/potrzebne, że są. Ale na tym forum właśnie tak trzeba robić… Zwykłe chamstwo i tyle. Wyzywacie ludzi tylko dlatego, że maja inny światopogląd od waszego. A czy ja musze mieć taki jak Wy? Nie muszę i nie będę miał. Mam swój i tyle. Jak usuną mi konto to będzie jeden niewygodny użytkownik mnie i będziecie szczęśliwsi Jak coś mi nie pasuje to robić tego nie będę lub będę to robić jak będzie mi się to opłacało http://images.fanpop...32_1024_768.jpg Wgl Sid i Nowaj robicie sobie tutaj kołko wzajemnej adoracji. Wzajemnie sobie stawiacie plusy za każdy post. Trzeba pisac tak jak wypada i wirtualny oklask murowany Ale milutko Edytowane 20 Lutego 2014 przez Kotecek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 niewygodny Niewygodny to może być świadek morderstwa. Kaleczenie ojczystego języka to zwykłe nieuctwo i ignorancja. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Proponuję więc, abyś zaczął swoje nonkonformistyczne przygody od defekacji w miejscu publicznym, a potem tłumaczenia policji/straży miejskiej, że nie szanują Twojego światopoglądu odnośnie wydalania się i są kółkiem wzajemnej adoracji.Spróbuj jeszcze napluć im w twarz i powiedzieć, że są idiotami. A potem koniecznie pochwal się zakończeniem historii. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Nie podobają mi sie te zasady a nikt się meni nie pytał czy mam ochote je respektować. Są nielogiczne i do bani. Trzeba je poprawić. IMO. Przeczytałem sobie pirwsza strone wątku i widzę, że aktywiści z pierwszej strony w większości wyżej sraja niż du**ę mają. Nie pisze tu oficjalnego pisma i chciał bym w wolnym od pracy czasie nie musieć dalej twić w tych kajdanach. Nie stresujcie się. Kiedyś mi usną konto i mnie nie będzie Ale tak szczerze... wklejacie te byki... pierdoły jakieś. Śmieszne to nie jest a po pięciu sztukach nie chce się tego już czytać. Ktoś robi błędy. No robi a wy sobie wklejacie i wielkie ha i dyskusja o wyższości. Wklejcie cos z jajem a nie wklejacie jakies głupie byki i sie tym jaracie jak podstwówka nalepkami. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Trzeba pisac tak jak wypada Zbrodnia ! Trzeba pisać poprawnie, nie można na czerwonym przejechać przez skrzyżowanie, a sranie na ulicy jest zabronione. Te zakazy są nielogiczne. Chodniki wyglądałyby ładniej, gdyby każdy człowiek mógł w dowolnym momencie posadzić klocka. Zgłoś się do specjalisty - jestem pewien, że dostaniesz dożywotnią rentę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 O Sid... czyż byś się porównał do stóżów prawa?? Niestety nie masz u mnie takiego autorytetu a do wydalani kupy z organizmu akurat nic nie mam Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Może jesteś koprofilem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Trzeba pisać poprawnie Jak napiałem coś poprawnie to i tak śmiechowe ludki się dopieprzały bo im się nie podobało to co napisałem a nie to jak to napisałem. Daj se luzu. Uwaga moderacjo. Wulgaryzm przeszedł. Zamist dawac mi kolejnego warna skasujcie konto. Będzie szybciej Edytowane 20 Lutego 2014 przez Kotecek Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 do wydalani kupy z organizmu akurat nic nie mam A może kupa, podobnie jak Ty ma swoje zdanie na ten temat? Pytałeś? Powinieneś poszanować jej odmienną opinię na ten temat. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ale z was kasztany Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zamist dawac mi kolejnego warna skasujcie konto. Będzie szybciej Nie chcemy pozbawiać się wylęgarni repów. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Przeczytałem sobie pirwsza strone wątku i widzę, że aktywiści z pierwszej strony w większości wyżej sraja niż du**ę mają. Nie pisze tu oficjalnego pisma i chciał bym w wolnym od pracy czasie nie musieć dalej twić w tych kajdanach. Kotecek zaczął pisać w MiTO, ponieważ zawsze chciał kogoś tu wstawić. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 w grach to niema miejsca bytu. http://apps.apolinariopassos.com.br/flappygenerator/en/flappy-cat-6-1-8/ dobra bo widza ze ta godka nic niedo pożyczaj ten sprzęt i czekomy na testy widza ze nie wiesz jak sie testuja procesory nie bierze sie największa ilość fpsów tylko podaje sie wynik końcowy bo jak bys chcioł tak testowac to róznica była by nawet 70% a po drugie ni nie plecołem zęby kupowoł tylko napisałem jak to widać po testach w praktyce 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 płni dojżały sproboj chciał bym ....wziasc do niego karte pamieci. Mysle zeby wziasc 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 niewiem ktora wybrac 2 Cytuj Link to post Share on other sites
szambor5 4836 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Czy ta obódowa 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wiecie… patrzę tak sobie i widzę, takie zakompleksione jakieś kolesiostwo, które sobie siedzi w necie i wyszukuje forum a potem cytuje błędy użytkowników a potem się na dym spuszcza jak jakaś gimbaza. Tłumaczycie, ze trzymacie poziom itp. A ładujecie enty cytat typu „niewiem ktora wybrać”… Czy to jest śmieszne? Może za pierwszym i drugim razem tak. Po dwudziestym chyba nie bardzo. Ktoś nie umie pisać, dobra. Uważajcie się za lepszych znawców języka. Spoko. Ale czy to jest powód aby ludzi wyśmiewa w jednym temacie Dużo ludzi tak pisze w necie, bo ma w du**e super poprawne pisanie i tak na to nie zwraca uwagi. Dla was jest ważna tylko jak się napisało a nie co. Poza tym piszecie, o chamstwie i poziomie ale jak napisałem w temacie, ze ortografię polska można zmodernizować to moderator tego forum wyzwał mnie od bezwartościowych idiotów. I o czym to świadczy? To nie pierwszy moderator tak reaguje. A powód? Nie spodobało się moderatorowi to co napisałem. Czy wszystko musi się podobać? Nikogo nie obraziłem ani nie zaczepiłem a jakieś fiuteczki typu Nowaj i Sid robią sobie pośmiewisko i wyzywają ludzi. Po ulicy tez chodzicie i wyzywacie ludzie od bezwartościowych żulów i idiotów. Pewnie tylko w necie, bo się tu czujecie bezkarnie. Na ulicy jeden i drugi dostał by w ryja i by zamknął japę. Nie podoba się to co napisałem i uważacie, z jestem gorszy od was to po co się zniżacie do poziomu osoby uważanej przez was za robaka. Kulturalny człowiek by pominął milczeniem jak nie chce mieć kontaktu ale wy lubicie się z ludzi naśmiewać. Czy od tego jest moderator forum? Leczycie jakieś kompleksy? Po obcowaniu z taka pseudoelita forum jak Nowa, Sid, Drachenfeles, Michael czy Bullsye i kilku innych uważam, że przebywanie na tym forum mija się z celem. Jak się powie coś się komuś nie spodoba, to się zaczyna wyśmiewanie, pyskówki. I mówię tu bardziej zaawansowanych użytkownikach tego forum a nie żadnych trollach nowicjuszach. Żal du**ę ściska. Tyle wam powiem. Śmiejcie się dalej ludzi. Zapewne z mojego tekstu wyłapiecie tylko błędy, bo wam to sprawia jakąś radość. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Na ulicy jeden i drugi dostał by w ryja i by zamknął japę. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Pewnie tylko w necie, bo się tu czujecie bezkarnie. Na ulicy jeden i drugi dostał by w ryja i by zamknął japę. Z racji gabarytów i faktu, że przez ponad 15 lat trenowałem judo - I am the one who daje w ryja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts