rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam. Potrzebuję nowej myszy do grania. Bardzo mi się podoba Razer naga epic jednak ona kosztuje 480zł! Czy jest jakaś tańsza mysz? Zależy mi na tych przyciskach pod kciukiem, oraz, żeby mysz była czarna. nie musi być podświetlana. Mysz może być albo bezprzewodowa albo przewodowa, mi to bez różnicy. Mam nadzieję, że uda się coś znaleźć do 200zł. http://techplanet.pl/produkty/myszy/razer-naga-hex,31903.html co sądzicie o tej?? Cytuj Link to post Share on other sites
Onvil 12 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Za niecałe 300zł możesz mieć Logitech g700 bardzo dobrze działa na kablu jak i bezprzewodowo. Cytuj Link to post Share on other sites
rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Wybór padł na tą: http://techplanet.pl/produkty/myszy/razer-deathadder-refresh,10258.html Jeżeli za tą cenę jest coś dobrego to piszcie Cytuj Link to post Share on other sites
Onvil 12 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Nie baw się w razery szybko wysiadają. Mówię z własnego doświadczenia. http://www.morele.net/mysz-logitech-g500-gaming-mouse-265741/ moja propozycja jeśli jeszcze nie kupiłeś. Cytuj Link to post Share on other sites
rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 też dobra ale już 50zł ponad budżet więc nie da rady Cytuj Link to post Share on other sites
dariushundead 198 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 deathadder był dobry ale kiedyś, nowa rewizja się strasznie psuje i wiele ludzi ma problemy ze stykami i podwójnym kliknięciem http://techplanet.pl/produkty/myszy/roccat-savu,32447.html http://techplanet.pl/produkty/myszy/gigabyte-m8000xtreme,3138.html lub wyżej wspomniany g500 http://techplanet.pl/produkty/myszy/logitech-gaming-mouse-g500,3992.html morele z du*y ceny niektórych produktów mają Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie baw się w razery szybko wysiadają. du*a tam. Mój znajomy ma ponad 6 letniego diamondbacka i działa do tej pory mimo zalania sokiem. Mój deathadder zaczął szwankować dopiero po 5 latach. Kolejny deathadder, innego znajomego działa do tej pory (kupiony mniej więcej w tym samym czasie co mój) Naga zła nie jest, ale targają pieniądze na ciemnej masie z wowa bo oni zapłacą każdą kwotę za dodatkowe guzuki. Jeżeli koniecznie chcesz logitecha to g400 najlepszy z całej tej serii przeciętnych myszek. A ten powyżej to wklepuje te same myszki w każdy możliwy temat. Użytkownik dariushundead dnia 12 sierpień 2012 - 12:16 napisał deathadder był dobry ale kiedyś, nowa rewizja się strasznie psuje i wiele ludzi ma problemy ze stykami i podwójnym kliknięciem Jak już to ze scrollem, co łatwo naprawić. Deathadder to dobry wybór i chyba sam sprawię go sobie ponownie bo tak mi za nim tęskno. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
dariushundead 198 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 A ten powyżej to wklepuje te same myszki w każdy możliwy temat.lol bo są najlepsze? Deathadder to dobry wybór i chyba sam sprawię go sobie ponownie bo tak mi za nim tęskno.kupuj znafffca,a po kilku miesiącach będzie płacz HEHE Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 W du**e byłeś gó**o widziałeś. Posiadałeś kiedyś deathaddera? Ja na tej myszce grałem i zawodowo i rekreacyjnie przez lata więc wiem że dobrze robię. Cytuj Link to post Share on other sites
dariushundead 198 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 hahah i gadaj z takim pisałem przecież że dawny razer w starej rewizji był *****isty , i każdy sobie go chwalił bo się nie psuł ani nic , a wersja respawn czyli odświeżona jest poprostu do du*y , wbij sobie do tej pustej mózgownicy chcesz kupuj, ale nie polecaj tego szitu ludziom Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Dariushini *********aj bez ciebie był spokój proponuję Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 hahah i gadaj z takim pisałem przecież że dawny razer w starej rewizji był *****isty , i każdy sobie go chwalił bo się nie psuł ani nic , a wersja respawn czyli odświeżona jest poprostu do du*y , wbij sobie do tej pustej mózgownicy chcesz kupuj, ale nie polecaj tego szitu ludziom A ja pisałem że w du**e byłeś i gó**o widziałeś bo Deathaddery 3G/3.5G są równie dobre jak te pierwsze. Ten Gigabyte od Kuby to też niezła myszka. Cytuj Link to post Share on other sites
dariushundead 198 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 A ja pisałem że w du**e byłeś i gó**o widziałeś bo Deathaddery 3G/3.5G są równie dobre jak te pierwsze. Ten Gigabyte od Kuby to też niezła myszka.hahaha, od kuby niezły a odemnie z linku już nie? co za dzieciarnia Cytuj Link to post Share on other sites
rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 widziałem już wcześniej tego gigabyte ale wyglądem mi nie pasował. Najbardziej to razery i chyba zostanę przy deathadder bo na innych forach ludzie bardzo gorąco go polecają. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Kupujesz mysz dla wyglądu?..... Cytuj Link to post Share on other sites
rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 oczywiście że nie, ale skoro obydwie zbierają bardzo dobre opinie i w recenzjach obie dostały 5 gwiazdek to czymś się jednak trzeba kierować. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 hahaha, od kuby niezły a odemnie z linku już nie? co za dzieciarnia Ty bezmyślnie wklepujesz wszędzie jedno i to samo, niezależnie od tematu i potrzeb założyciela. W tym problem. A teraz zacytuj gdzie piszę że myszki z twojego linka nie są niezłe... Co do wyglądu, to też ważny aspekt. Niektórym sprzęt ma się też podobać a nie zwyczajnie działać, w końcu to to będzie leżeć na blacie i chcąc bądź nie będziemy się w to gapić (z wyjątkami). Cytuj Link to post Share on other sites
Onvil 12 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 To zanim kupisz przejdź się do jakiegoś media marktu czy co tam masz w mieście i sprawdź jak leży w twojej dłoni. Cytuj Link to post Share on other sites
rafalomizeria 15 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 A jeśli chodzi o podkładkę to słyszałem, że pod razery najlepsza jest podkładka steelseries. Taka może być: http://techplanet.pl/produkty/podkladki-pod-mysz/steelseries-qck,13428.html Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 W podobnej cenie jest Goliathus którego szczerze polecam pod Deathaddera. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts