JOKI__ 69 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim po małej przerwie na forum Przymierzam się do kupna klawiatury przeznaczonej do wszystkiego, trochę na niej popiszę, trochę pogram. Zainteresowały mnie 2 modele do 200zł: Microsoft Sidewinder x6 i Logitech Illuminated. Przeczytałem testy obu i nadal mam mętlik w głowie. Moja obecna (już 3'cia) klawa z a4tech'a ledwo się trzyma no i brak podświetlenia przeszkadza. Co byście polecili? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzisiaj pod wpływem emocji gry rozwaliłem swoją apple i tez miałem dylemat wybór padł na Logitech Illuminated Od razy użekład mnie jej prostota i minimalizm, ale to nie wszystko więc napisałem do znajomego co ja posiada i jest bardzo zadowolony, skok klawiszy, jakośc wykonania, podświetlenie po prostu wszystko mu pasuje a wim że miał wiele klawiatur a jednak ten Logitech go najbardziej zadowolił, wiec jutro o 10 ide do kompusronika i kupuje logitecha Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie wolisz skorzystać z tej promocji, którą sam wrzuciłeś na forum? Jestem ciekawe jak się będzie sprawowała w grach, bo też bardziej się na nią nastawiam niż na microsofta. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Wolałbym ale takto bede miał we wtorek najwcześniej a ja na już potrzebuje ;( Za mocna jeb*** o blat Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 hahahahha męcz się na ekranowej . A masz jakichś sprzęt jabłkowy, tzn ipad czy coś, czy tak klawę kupiłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Miałem iphone jestem miłosnikiem apple dla tego ją kupiłem lecz jak ją katuje po 10-12h dziennie to Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Pytam się bo planuję teraz ipada nowego kupić, w sumie jestem pewny wyboru ale takie opinie mnie interesują. Sam od 2 lat użytkuję ipod touch 3g, wcześniej jakieś ipody nano i jestem bardzo ze wszystkiego zadowolony. Bezawaryjność cały czas, a w moim wave 2 po 3 miesiącach zaczęły się problemy z ekranem... Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Nie dawno wróciłem z kompusronika; klawiatura bardzo fajna wszystko co napisałem wyżej się zgadza, bierz ją i nawet się nie zastanawiaj Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Anulowałem zamówienie, doczytałem, że powystawowa. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ja mam Illuminated już bodaj czwarty rok, sprawuje się idealnie. Wygodna, dobrze podświetlona z nie najgorszym czasem reakcji do gier. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts