Maksym Słomski 8 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ekstra jest jak się człowiek wyswobodzi z fotelu w głównym menu! To Ci dopiero ciekawostka ukryta! Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nom faza na maxa jest. Jak w najlepszych filmach psychologicznych. All MUST DIEEE Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Pograłem - singiel nie zachwycił, a rozmieszczenie punktów kontrolnych doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Multi na części serwerów na razie chodzi jak by chciał, a nie mógł, obsługa menu mało intuicyjna, no i jeszcze jedna rzecz, aby zmienić coś w klasie (np. dołożyć celownik) trzeba wyjść do menu, chore... No i mega FAIL z umiejętnością rzucenia się na ziemię, wg twórców po rzuceniu miała być jakaś "kara" (sekunda, albo 2 nie pamiętam teraz) podczas której gracz nie może strzelać, jak się okazuje w finalnej wersji tej "kary" nie ma... Tak więc podsumowując: na chwilę obecną gra mnie głównie irytuje Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Tak więc podsumowując: na chwilę obecną gra mnie głównie irytuje Trudno się z tymi słowami nie zgodzić. Przez dwie godziny "zabawy" z niedowierzaniem patrzyłem, jak Treyarch podszedł do zagadnienia sztucznej inteligencji. Ba, w tej grze nie ma czegoś takiego, jak sztuczna inteligencja. Nie ma ruszających się, oraz "myślących" przeciwników. Zamiast nich napotykamy skrypt działający wg archaicznych zasad. Na domiar złego praktycznie w każdej misji zdarzają się sytuacji, w której to nasi pobratymcy przebiegają przez stojącego/kucającego obok przeciwnika, nie próbując go nawet zlikwidować. Już w pierwszej misji doszło do komicznej sytuacji, gdzie obok strzelającego na ślepo Bowmana kucał przeciwnik. Oczywiście, jak łatwo się domyślić jedynym celem dla CPU jest gracz. Nasi nieśmiertelni partnerzy otwierają nam jedynie kolejne "korytarze", po czym wystrzeliwują tysiące naboi w nieistniejące cele. To na naszych barkach leży odpowiedzialność za zlikwidowanie przeciwników. Hord przeciwników, bo jeśli nie przemieścimy się z punktu A do B, ich liczba jest nieskończona. I że to się sprzedaje. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To że wieje nudą przez pierwsze 2 godziny nie znaczy że gra jest nudna. Producenci specjalnie zrobili na początku taką mozolnię a potem...takie tempo jest że chej Cytuj Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wedlug mnie to nie super produkcja tylko super porazka . Przeszlem gre i jest tak pokrecona , ze ohoho . Tak się przyjrzałem dobrze i znalazłem taki błąd w grze ze cuda nie widy , opisze go ( to tak w misji w Wietnamie jest taki domek w którym pełno wrogów ja tam wchodzę w środek a oni gapia się na mnie i nic nie robią , postałem sobie tak 2 minuty może mniej wybiłem ich wszystkich , wróciłem do gościa nad którym był znak follow me i gdzie mnie zaprowadził ? Do tej samej cholernej chatki która znów była wypełniona wrogami , choć przynajmniej tym razem strzelali XD ... A takich bugów jest pełno , a i czasami tekstury raza w oczy , bo są w niektórych miejcach jak z tektury Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Mixtape - grę już przeszedłem i nie mnie nie porwała, singiel w MW2 bardziej mi się podobał - chociaż fabuła była głupia jak worek kartofli (btw porównując CoD'y pod tym względem niedoścignionym wzorem jest i tak pierwsze MW). Cytuj Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Na tyle dobry ze kazdy powinien spróbować mniam a Wielka rektyfikacja nie jedzcie bo się otrujecie XD Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A właśnie orientuje się ktoś czemu na polskich serwerach jest dwa razy większy ping niż na zagranicznych? Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To jak panowie kupować grę czy nie warto ? Cytuj Link to post Share on other sites
bigosx 1 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Chwilowo przechodzę SP i powiem tyle że jest lepszy niż w MW2. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 warto i to bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To jak panowie kupować grę czy nie warto ?Jeśli masz zbędne 100 zł, które możesz - mówiąc brzydko - to kupuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 W porządku jest. Właśnie wyszedł patch i z lagami jest lepiej, fps też podskoczył ponoć. Cytuj Link to post Share on other sites
Catastrophicman 0 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No to zobaczymy tego patcha moze te IA bedzie chociaż pozować do strzału Nie teraz na serio , tak na prawdę trudno nie przyznać ze tak w głębi odwalili kawal dobrej roboty ... Ale bardzo w głębi i pod lupa . Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To jak panowie kupować grę czy nie warto ?Jeśli masz zbędne 100 zł, które możesz - mówiąc brzydko - to kupuj.Jak to Czemu tak uważasz ? Gra jest osadzona około roku 1961 czy też w XXI w. ? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Każdy ma swój gust. Jednemu się będzie podobać, drugiemu nie - więc unikałbym takich kategorycznych stwierdzeń (zawsze mnie wkurzali fani BC2, którzy włazili do tematów MW2 tylko po to, żeby powiedzieć, że to szajs - dla mnie akurat BC2 jest szajsem ). Cytuj Link to post Share on other sites
Czapson 0 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 dla mnie akurat BC2 jest szajsem ). Nie dla Ciebie jednego Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Gra jest osadzona około roku 1961 czy też w XXI w. ? Misje rozgrywają się w czasach od 1945 do 1968 (chyba do 68 ale pewien nie jestem). Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Z informacji ujawnionych przez koncern Activision wynika, że w pierwszym dniu sprzedaży w samych tylko Stanach Zjednoczonych oraz Wielkiej Brytanii Call of Duty: Black Ops znalazło 5,6 milionów nabywców. Produkcja poprawiła tym samym ubiegłoroczny rezultat Modern Warfare 2 o 900 tysięcy egzemplarzy. Liczba ta przełożyła się na imponujący przychód w wysokości 360 milionów dolarów. Według Bobby’ego Koticka, prezesa koncernu Activision Blizard, Black Ops jest na dobrej drodze ku temu, by poprawić także pięciodniowy wynik Modern Warfare 2 (gra Infinity Ward osiągnęła w tym czasie sprzedaż na poziomie 550 milionów dolarów). Niezbyt lubiany przez graczy Kotick zauważył również, że Call of Duty jest pierwszą w historii marką, której dwóm kolejnym przedstawicielom udało się osiągnąć takie sukcesy rok po roku. Już wkrótce możemy się spodziewać zapowiedzi pierwszych dodatków DLC. gry-online.pl Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ja serie Call of Duty kupuje przede wszystkim dla gry w multi i w Black Ops się nie zawiodłem, multi wymiata jest ciągła akcja mapy są dobrze zrobione (no może poza Array) maks 18 ludzi na serwie to optymalna ilość, bronie ok, wirtualna waluta też jest ok. Ogólnie jestem zadowolny z zakupu, a w singla przeszedłem 2 misje i jak zwykle w CoD'ach są normalne żadna rewelacja. Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 multi, przyznam, jest świetne. i nie ma takiego kampienia jak w MW2 czy BC2. ciągle coś się dzieje, akcja jest DYNAMICZNA Cytuj Link to post Share on other sites
julek_tuwim 0 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Czy to prawda, że map w MP jest tylko 6, a reszta wyjdzie w postaci DLC po 3 mapy za 50zł Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Lista map: mp_Array mp_Cairo mp_Cosmodrome mp_Cracked mp_Crisis mp_Duga mp_Firing Range mp_Hanoi mp_Havoc mp_Mountain mp_Nuked mp_Radiation mp_Russian Base mp_Villa mp_Jungle Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ocena Gry-Online to 8,5 czyli jednak przebija MW1 i MW2 razem wzięte . Brawo Treyarch Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts