mabrothrax 5730 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 http://i.imgur.com/IeUA4d6.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) Remaster na piątkę, ale jak pomyślę, że oni korzystają z tego silnika od 11(!) lat to nie wiem czy się śmiać czy płakać. I do tego jeszcze to : Infinite Warfare korzysta z 9 letnich animacji z CoD 4... To już przestaje być nawet śmieszne, tylko żenujące. Z resztą cały CoD jest żenujący. Edytowane 3 Maja 2016 przez Mixtape 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Szału nie ma, szczególnie niektóre tekstury widać strasznie rozmazane. Ciekawe jakie to będzie miało wymagania... Cytuj Link to post Share on other sites
Clark K. 34 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 (edytowane) Remaster na piątkę, ale jak pomyślę, że oni korzystają z tego silnika od 11(!) lat to nie wiem czy się śmiać czy płakać. I do tego jeszcze to : Infinite Warfare korzysta z 9 letnich animacji z CoD 4... To już przestaje być nawet śmieszne, tylko żenujące. Z resztą cały CoD jest żenujący. Jeżeli coś się nadal sprzedaje, to po co to zmieniać? Ludzie psioczą od lat na stagnację CoDa, a każda nowa gra w serii nadal sprzedaje się znakomicie. Edytowane 5 Maja 2016 przez Clark K. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Infinite Warfare korzysta z 9 letnich animacji z CoD 4... To już przestaje być nawet śmieszne, tylko żenujące. Z resztą cały CoD jest żenujący. Pełni swoją funkcje i nie rzuca się w oczy, po co każdego roku wymyślać koło od nowa? Spójrzmy na workflow Ubisoftu, który chwalił się że teraz robią 1 modularny asset w bardzo wysokiej jakości i później odpowiednio go skalują na potrzeby danej gry. To chyba to: https://www.youtube.com/watch?v=MVHPSnBlIrU Edytowane 6 Maja 2016 przez Mofixil Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Śmiać się czy płakać Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 czy to jest dodatkowa mapa jak ten cały terminal z mw2 czy jak? Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Każdy lubi coś innego mnie klimat s-f pasuje i nie pogardzę rozgrywką w klimacie wojen z ubiegłego wieku. Widzę tu głównie fanów gry w klimatach ala pierwsza lub druga wojna światowa. Tyle, że gier w tym klimacie było już tyle, że co by nie wymyślili twórcy takiej gry zawsze będą z czymś porównywani. BF z CoD, CoD z BF itd. Gra musi mieć sensowny scenariusz, opowiadać jakąś historię. W klimatach drugiej wojny trudno obsadzić dobrych bohaterów i stworzyć coś oryginalnego, zagwarantować graczom dynamiczną rozgrywkę. Dodatkowo zaraz zjawią się pseudo-historycy, ze stwierdzeniem to w cale tak nie było. A krytyka i tak będzie bo to nie BF i to już było w tej czy innej grze. Dogodzić ludziom nie sposób. Za duże macie oczekiwania, bo za dużo gier na rynku. Twórcy gier rozpieścili graczy to Ci ryczą więcej i więcej. COD od lat trzyma się Swoich standardów. Gry może nie są zbajerowane graficznie ale klimatu trudno im od mówić. Mają odmóżdżać i to właśnie robią. Chcecie czegoś więcej to nie szukajcie tego w serii Cod. Znając życie większość narzeka ale jak nie ma w co pograć to i CoD,a ruszy. Tacy to pieniacze i mąci wody, a hipokryzją wali na kilometr. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez gepardmak Cytuj Link to post Share on other sites
Clark K. 34 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Hoff zawsze na propsie Zombiaki w CoDzie to zawsze dobra odskocznia od standardowej kampanii, więc nawet dobrze, że jest to tryb dość "ekstrawagancki". Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja jestem fanem od Cod-a 4 i mogę w moim imieniu stwierdzić że kupię tego COD-a. Fakt co roku coś robią raz lepiej raz gorzej. Ale kwestia wprawy i gra się mega. Jedyna gra w którą gram. BF niestety dla mnie za powolny;/ Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 ja raczej poczekam do free weekendu bo dość szybko je robią i wtedy przetestuje oraz pewnie kupie wraz z tym remasterem ale licze że stanieje Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=irIkbTen53k 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Od prawie 10 lat to samo....Jak to się dobrze będzie sprzedawać to stracę wiarę w ludzkość.. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 I taka ciekawostka dla fanów MMA Firma Activision, która tworzy jedną z najbardziej popularnych gier na świecie, Call of Duty, ogłosiła, iż w następnej części będziemy mogli zobaczyć największą gwiazdę MMA, Conora McGregora. Irlandczyk to jedna z najbardziej popularnych postaci w historii światowego MMA. Współpraca z tak wielką firmą na pewno przyniesie korzyści obu stronom. Warto zaznaczyć, że w tamtym roku przez pierwsze 3 dni, Call of Duty: Black Ops 3 zarobiło $550 milionów. Była to największa premiera tamtego roku, nie tylko gier, ale i ogólnie jeśli chodzi o szeroko pojętą rozrywkę. Dla porównania: VII część Star Wars oraz Jurassic World razem zarobiły w takim samym okresie $456 milionów. Tak duża sprzedaż nie jest przypadkowa jeśli chodzi o gry wideo. Call of Duty: Black Ops 2 zarobiło jeszcze więcej niż ostatnia część – $500 milionów w 24 godziny. Nie jest jeszcze znana dokładnie rola McGregora w grze, jednakże wiemy, że wystąpi tam też Kit Harrington, znany doskonale fanom aktor z serialu Game of Thrones. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
awesome_damian 8 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Nie wiem czy tylko mi ta rozgrywka z multiplayer'a przypomina Overwatch? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 (edytowane) Bardziej Destiny, szczególnie te paski hp. Poza tym nie zapominajmy, że wydawcą Overwatch i COD jest ta sama firma która powstała po fuzji Blizzard i Activision. Edytowane 3 Września 2016 przez mabrothrax 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MaCiuŚ 202 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Podoba mi się multi. W Battlefieldzie za dużo biegania po mapie, szukania przeciwników i jeszcze te irytujące pojazdy i nuzaco dlugie mecze. COD to szybka, dynamiczna strzelanina nastawiona na skill. I tak mi sie wydaje ze w multi zmienili wiecej w CODzie niz w bfie Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 no tak , bf jest na duże mapy cod na małe, zawsze tak było ja po tych filmikach zauwazyłem że znów będą te klasy jak w bo3 że każda ma coś super dodatkowego, czyli zrobili trochę kalke z bo3, a tak to reszta wszystko to samo raczej bardziej mnie cieszy remaster cod4 bo dobrze to wygląda na trailerze z cod xp Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 COD dla mnie to Q3A obecnych czasów, szybki, małe mapy bez zbędnych dodatków w postaci czołgów samolotów.itp. Nie wiem czy nie kupię, przy BO3 gawię się genialnie. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Ja kupię z ciekawości, razem z remasterem MW. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Ja poczekam na free weekend na steam jak to zawsze jest po 2-3 miesiącach a jedynie co kupie to remastered bo będzie zawierał wszystkie mapki no i w końcu to cod4 a to całe infinite warfare to jakoś nie bardzo za dużo robotów i latania, w bo3 mnie to denerwowało co dopiero tu jak widze te wszystkie gameplaye itd Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 preorder zamówiony już dawno , polubiłem te nowe cody , jakoś nie jestem za powrotem drugiej wojny światowej , wole nowe gadżety i takie tam bajery. czas na gry w klimacie II WŚ juz minął , teraz trochę nowości nie zaszkodzi. jedyny minus nad którym tak ubolewam to to że gracze pecetów sa ignorowani przy beta testach . jak usłyszałem o testach byłem zadowlony , jednak potem doczytałem że tylko na PS4 i xbox one no cóż poczekamy do premiery a to taki maly gameplay Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 W przypadku IW hardo uśmiałem się z pistoletu który trzyma się bokiem niczym typowy czarny gangster z filmów. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ale grafika biedna, wygląda chyba gorzej niż bo3 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Raz, że to PS4 a dwa, kompresja z YT. Nie wiem jak na tej podstawie można cokolwiek oceniać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts