darkatraz 884 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 No wybacz ale ja ssd nie mam. Zresztą ja już w cuda na i5 2500K i gtx670 nie licze Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Na PC widzę doczytywanie tekstur, na konsoli nie ma tego efektu. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Tekstur ale czasami i przedmioty na mapie są doczytywane Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 No cóż, nie pierwszy raz wersja na PC jest traktowana po macoszemu. Mam porównanie bezpośrednie z wersją na X1 i powiem szczerze, że ta na konsoli jest wykonana lepiej - na tę chwilę. Trochę optymizmem napawa jednak fakt, że wersja na PC widziała już dwa patche od chwili kiedy została wypuszczona, więc ktoś tam siedzi kto może chce coś z tym zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/436075560433517169/A25CC797E5CE8BF1DE9F63C70C07F43A0EB0E1ED/ Taki tam żarcik odnośnie BO 3 Edytowane 5 Września 2015 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pasowalo by wspolnie pograć w multi Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nowe, ciekawe info od Treyarch. Na początku 2016 zostaną udostępnione na PC narzędzia moderskie i pozwalające na tworzenie własnych map. W grze znajdzie się również przeglądarka serwerów. Oryginalny wpis na forum Treyarch: We’ve still got a lot of work left to do, but here’s our current plan: You will be able to create Maps & Game Modes and more! We will include Unranked Dedicated Server Files with the tools so you can run servers with modded content anywhere you choose. We will provide an Unranked Server Browser so you can easily find and join servers with modded content. Closed Alpha target date: March 2016 Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ustawienia graficzne na PC: http://abload.de/img/2015-11-05_00001ribqp.jpghttp://abload.de/img/2015-11-05_00002llam2.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ciekaw jestem czy poprawili w końcu ten burdel z akceleracją myszki. Ustawienia graficzne wyglądają obiecująco. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Kupujecie? Bo ja cały czas się wacham, AW nie przypadło mi do gustu a po becie bo3 mam mieszane uczucia... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 To poczekaj, mi beta przypadła do gustu więc kupiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tylko, że ty pewnie kupiłeś na xo lub ps4 bo na pc ta beta to istna padaka była xD Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tylko, że ty pewnie kupiłeś na xo lub ps4 bo na pc ta beta to istna padaka była xD Jeżeli chodzi Ci o problemy z pamięcią to wersja premierowa również ma ten problem, ale ponoć stosowna łatka jest już w drodzę. Gra w 1600p zadusiła GTX'a 980Ti i 16 GB RAM. Cytuj Link to post Share on other sites
Mandriv19 723 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ja zobaczę po niedzieli jak będą jakieś recenzje i gameplay Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ja zobaczę po niedzieli jak będą jakieś recenzje i gameplay Embargo na recenzje, testy i wszelkie materiały kończy się za około 7 godzin. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Tylko, że ty pewnie kupiłeś na xo lub ps4 bo na pc ta beta to istna padaka była xD Zdecydowałem się jednak na wersję na PC, właśnie ściąga się na Steamie Na PC nie miałem większych problemów oprócz akceleracji myszki porąbanej i doczytywania tekstur. Z tego co czytam to standardowy launch CODa, akceleracja myszki ssie, jakieś lagi niby są i problemy z dropami. Zobaczymy. Ponoć problemy dotyczą również konsol. I wszystko to prawda, z myszką dalej są problemy - czyli czułość myszy zależy od ilości fps (które lubią sobie spaść od tak), na serwerach panuje dziwaczny lag, może są przeciążone. Problem z myszką jako tako rozwiązuje oczywiście zablokowanie FPS, ale i tak cała ta sytuacja jest zabawna. Do serwerów na multi notorycznie wbijają ludzie z pingami 150+ więc rozgrywka aktualnie jest taka sobie. Natomiast tryb zombi, działa i wygląda świetnie Edytowane 6 Listopada 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Po testach wersji pc widać, że wyszła znowu kupa... Kolejne studio walczące o najgorzej zoptymalizowany tytuł roku... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Gra ma problem z tragicznymi wyciekami pamięci. Co zabawne to single odczuwa to najbardziej, multi działa praktycznie bezproblemowo. Natomiast coś jest nie tak z matchmakingiem zombie, bo nie da się aktualnie praktycznie do nikogo dołączyć. Około 01:00 wyszedł patch który naprawił problem matchmakingu zombie. Edytowane 7 Listopada 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
Cygg 65 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Mi pamięć wyciekała przy teskturach ekstra. Na wysokich śmiga w 60fps, bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Po zmianie tekstur na high gra zeszła ze zużycia ramu na poziomie 7,5 GB do 3,5 GB Edytowane 7 Listopada 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Duza roznica po zejsciu na high ? Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 zawsze kupowałem cody w dniu premiery ale teraz po tym co zrobili twórcy batmana wstrzymałem się i jak widze dobrze zrobiłem haha bo wszędzie na steam piszą że a to mało fps a to gra wywala a to błędy bugi i problemy z ramem... a szkoda bo black ops 2 był genialnie zrobiony w dniu premiery i to był chyba jedyny taki cod jaki pamiętam Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Duza roznica po zejsciu na high ? Nie taka duża. @jareeecki Nie mam żadnych bugów, błędów czy mało fps. Jedyny problem to wysycenie pamięci RAM. Bo reszta bolączek to bolączki silnika których nigdy nie naprawią. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 spoko spoko pisze tylko to co czytam na steam recenzjach kurde kusi mnie to już kupić ale no... niby dobre recenzje na tych stronach o tematyce gier i wgl Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 A i jeszcze jedno, na PC jest taka sprawa, że istnieje aim assist konsolowy jeżeli podłączymy pada. No i niestety jest pewnego rodzaju hack który symuluje podłączony kontroler, mimo, iż używamy myszy - i takim oto sposobem, latają kiepy z aim assistem używając myszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts