Thorns 0 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Sprzedam nową kartę MSI GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 256bit PCI-E Dziś dotarła kurierem, jest to wygrana w konkursie MSI Jako ze to nagroda nie mam na nią paragonu, gwarancja jest 2 lata ale tylko umowna z Firmą MSI Polska CENA 750 zł + 20 zł kw Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 no to jak nie masz paragonu to nie masz gwarancji no chyba ze masz fakturę na to,bo bez dowodu zakupu nie uwzględnia ci gwarancji:P Link to post Share on other sites
Thorns 0 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) A czytać umiesz? jest umowna z MSI (organizator konkursu) , oni maja dowody zakupu ale nie mogą mi ich udostępnić bo to był zakup większej ilości kart ale mogą realizować gwarancje. Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Thorns Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Nie zmienia to faktu, że w przypadku ewentualnej reklamacji jej uznanie lub nie jest jedynie dobrą wolą firmy, a sama procedura mocno odbiega od normalnej w takowych sytuacjach. Link to post Share on other sites
Thorns 0 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Nie zmienia to faktu, że w przypadku ewentualnej reklamacji jej uznanie lub nie jest jedynie dobrą wolą firmy, a sama procedura mocno odbiega od normalnej w takowych sytuacjach. Zgadza sie, z reguły wygrane w konkursach nie maja gwarancji, tu dostałem umowną lepsze to niż nic, nie maja powodu by nierealizowań. Link to post Share on other sites
Recommended Posts