Skocz do zawartości

Różnoraki sprzęt (nowy)

Recommended Posts

Ogólna wartość całego towaru nie może być mniejsza od 320zł. Czyli możesz sobie kupić 3x150zł bo jest więcej niz 320zł, możesz też kupić 10 rzeczy za 32zł bo jest 320zł.

Edytowane przez kubas246

wogole ze ktos pozwala na reklame tego czegos tu ... znowu zrobi ktos zakupy i bedzie rok czekal na sprzet albo drugi rok na zwrot kasy.

ram.net zaczal sprzedawac sprzet po forach xD

swoja droga panie kubas246 masz ten sprzet czy dzialasz jak ram.net ? a moze jestes z ram.net'u ?

Edytowane przez orbik
  • Popieram 1

@marekkotek

Jakimi oszustwami?

@orbik

Nie jestem z ram.net'u. Nie reklamuje też sklepu. Po prostu dostałem wiadomość, że na kasę którą mają mi zwrócić (325zł za mobo, które poszło na gwarancję i kasę mieli mi przelać na konto w maju a tu do teraz nic) będę musiał poczekać bardzo długo, mogę jednak wybrać od nich jakiś sprzęt. To pytam czy ktoś na forum by nie chciał czegoś z tego sklepu. Ja bym miał kasę a ktoś sprzęt. Raczej innej opcji nie mam chyba, że masz jakąś dobrą radę jak tą sprawę z kasą załatwić.

ten sklep to oszuści wiem bo przez rok nie mogłem od nich odzyskać pieniędzy aż pewnego dnia dostałem od właściciela emalia z wiadomością że mogę sobie (właśnie z tej listy) wybrać towar o równowartości tego co miałem odzyskać.. żenada nie sklep oszuści i banda złodziei

Przecież skoro poszło na gwarancję to powinieneś sprzęt naprawiony otrzymać od sklepu ewentualnie nowy. Powiedz im, że chcesz płytę główną równowartości poprzedniej (według ceny za którą ją kupowałęś) lub pieniądze. Musisz znaleźć w artykułach prawnych jakieś paragrafy, które potwierdzą, że możesz żądać towaru lub pieniędzy i powiedz dodatkowo o tym jak rozrleklamujesz ich stronę w sieci (oczywiście jako zły sklep) i daj im 7 dni na załatwienie inaczej zgłośisz się do rzecznika praw konsumenta lub coś w tym stylu

kasy nie odzyskasz, bo naślą na niego komornika i nic nie zdziałasz możesz czekać nawet kilka lat. ja po prostu wybrałem sprzęt który był mi w miarę potrzebny z tej listy nie miałem tego wiele bo 200zł ale wolę mieć to w jakimś sprzęcie w domu niż czekać latami aż może odzyskam pieniądze . zgłaszanie tego "sklepu" do rzecznika praw konsumenta czy na policję czy do sądu po prostu nic nie da bo oni mają tyle spraw na tego człowieka i ten sklep że nic nie pomogą a jak pomogą to to będzie trwać wieki...

no wiem że wybór praktycznie żaden ale ja wybrałem kilka rzeczy gorzej jak masz więcej pieniędzy, ceny też są zaporowe, myszki nie ciekawe(ale można wybrać jest taka ciekawa czarno czerwona podobna do a4tech x748k) dyski też ramy z chorymi cenami a głośniki to już nie piszę..

Możesz podać nazwę tej myszki? Z takich ciekawszych głośników to widzę Głośniki Genius SW-N5.1 1000W i ModeCom MC-2120. Musze się im bliżej przyjrzeć.

EDIT:

Wie ktoś jak te Geniusy spisałyby się w grach? Bo nie wiem czy brać je czy te modecomy.

Edytowane przez kubas246

Mysz Media-Tech Blade Pro MT1102 jedyna ciekawa z tych podanych tam na tej liście(może ta kulka trochę dziwna w poniedziałek ją dostanę to mogę powiedzieć jak się sprawuje) . co do głośników to się nie wypowiem bo nie wyglądają ciekawie może zapytaj w dziale z dźwiękiem i głośnikami czy to gra jakoś :)

Edytowane przez ProXimo
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...