Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam jak w temacie czy na tym zestawie pójdzie bf3. Jeśli to potrzebne zmienie karte graficzną.

http://allegro.pl/fx-6-rdzeni-x-3-9-ghz-8gb-ram-gt630-2gb-hdd-gratis-i2473766502.html

Mój budżet na komputer wynosi 2000zł. Jak będzie zły to poradzcie jakiś zestaw żeby był jak najba

dziej wydajny w grach, reszta jest mniej ważna.

Gotowce z Allegro to przeważnie większe badziewie niż rowery z supermarketu i tak samo jest w tym przypadku. GT630 2GB - jak widzę takiego demona to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać :/

• Popieram 2

Jeszcze jedno pytanie otóż dzisaj byłem w sklepie komputerowym i gościu zaproponował mi taki sprzęt:

Intel Core i3-2120,Dual Core, 3.30 Ghz , 3 mb ,LGA1155 ,32 NM ,65W, VGA ,BOX

Gigabyte GA-P61A-D3, H61, DDR3-1333 , 2xSATA3,GBLAN, ATX

ADATA 8GB (KIT 2x4 gb) 1333 MHz DDR3, CL9

Dysk Twardy WD Blue , 3.5", 500 gb, SATA/600,7200 RPM, 16 MB cache

Logic obudowa komputerowa B23 Midi Tower , z zasilaczem LOGIC 400W ATX PFC (CZARNY)

Gainward Geforce GTX 550 Ti, 1GB DDR5 (192 Bit), HDMI, DVI-I, CRT

LG SUPER MULTI SATA DVD+/-R24x,DVD+RW8x,DVD+R DL 16x,Secur Disc ,bare bulk (czarny)

Jeszcze jedno pytanie otóż dzisaj byłem w sklepie komputerowym i gościu zaproponował mi taki sprzęt:

Intel Core i3-2120,Dual Core, 3.30 Ghz , 3 mb ,LGA1155 ,32 NM ,65W, VGA ,BOX

Gigabyte GA-P61A-D3, H61, DDR3-1333 , 2xSATA3,GBLAN, ATX

ADATA 8GB (KIT 2x4 gb) 1333 MHz DDR3, CL9

Dysk Twardy WD Blue , 3.5", 500 gb, SATA/600,7200 RPM, 16 MB cache

Logic obudowa komputerowa B23 Midi Tower , z zasilaczem LOGIC 400W ATX PFC (CZARNY)

Gainward Geforce GTX 550 Ti, 1GB DDR5 (192 Bit), HDMI, DVI-I, CRT

LG SUPER MULTI SATA DVD+/-R24x,DVD+RW8x,DVD+R DL 16x,Secur Disc ,bare bulk (czarny)

Nie bierz sie za to kolego-gtx 550ti i jakies LOGIC chcesz mu PC rozpierdzielic.
  • Popieram 1
  • 2 tygodnie później...

Moim zdaniem nie. Nikt podczas składania nie zadba o sprzęt tak, jak jego właściciel. Poza tym w przypadku kiepskiego zabezpieczenia złożony komputer może uszkodzić się podczas transportu. W sieci znajdziesz pełno poradników i filmów jak składać kompa, a w razie problemów zawsze jest forum.

• 4 tygodnie później...