morro 69 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Część. Ostatnio gram mniej, a zajmuję sie bardziej profesjonalnymi czynnościami, tak więc zmieniam konfigurację. Mój zestaw : AMD Phenom ii X4 965 rev.C3 Asrock 960GM-GS3 FX Patriot 1x4gb DDR3 1333Mhz HS Cooler master 212 Evo Wszystko zakupione nowe w czewcu, posiada gwarancję: CPU- 35 Mies. Mobo - 23 mies. RAM - dożywotnia Cooler - 35 mies. Interesuje mnie zamiana na poniższych warunkach: 1. Wymiana samego CPU na proc. z serii FX ( tylko 6 i 8 rdzeniowe). 2. Zamiana całego podanego zestawu na odpowiednik oparty na Quadzie ( tylko modele z 12mb cache) 3. Wymiana całego zestawu na oparty na FX 4. Zamiana płyty głownej na model do oc na podstawce AM3+ lub AM3 Jestem w stanie dopłacić maks. 250zł lub ew. 250zł + Nowy Coolink Corator DS Preferuję załatwienie transakcji od ręki do ręki w Kielcach, ew. województwie Świętokrzyskim, inny sposób tylko dla doświadczonych i zaufanych forumowiczów Kontakt przez forum, pw lub gg: 43999831 Link to post Share on other sites
Recommended Posts