kopec23 10 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A więc tak jak widać w temacie mam pytanie: czy po stworzeniu macierzy RAID0 na nowych dyskach (wcześniej miałem 2 dyski teraz dokupiłem jeszcze 2 które będą spięte) muszę od nowa stawiać system (Win XP), czy można to jakoś obejść? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tak, musisz od nowa stawiać system. Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 W takim razie odpuszczę sobie XP'ka, nie chce mi się z nim szczypać. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Obejść można. Tworzysz obraz partycji systemowej (np. Ghost'em), następnie odtwarzasz go na macierz z tym, że jaki miałeś syf takie mieć będziesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts