gogoartur 72 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dobra, wziąłem iphone 4s 16gb czarny. SGS3 jest duży, nie jest o wiele lepszy od mojego galaxy note, także wziąłem iphone za względu na bezawryjność, jakość, szybkość systemu jak i jego wsparcie producenta. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Widuję codziennie SGS'a II na ICS i jakoś płynniej nie da się zrobić. Wszystko błyskawicznie się uruchamia i ''przewija'' więc nie wiem w czym problem.Da się, oj da, choćby nowe SXS/SGSIII/OX. Nawet stareński ARC S działa lepiej niż SGSII. IMO launchery klasyfikują się Timescape UI -> Sense 4.0/nowy TouchWiz. Nowy Sense ma za długie animacja, TouchWiz jest nadal za kolorowy. lecz sony s lagowy model był wypuszczony z 2.3 i dopiero po kilku miesiącach aktualizacja do ICS...Racja, choć i tak support mają najlepszy wśród producentów smartów z Androidem. Wszystkie modele 11/12 mają ICS, HTC dopiero teraz zaczyna wypuszczać aktualizację, Samsung zaktualizował 2 modele (i chyba skończył na tym), o reszcie nawet nie warto wspominać (Motorola i LG to śmiech na sali). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts