gogoartur 72 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 W najbliższym czasie mam zamiar zmienić telefon. Myślałem nad: Iphone 4s 16gb Samsung galaxy s3 Teraz mam parę telefoników w domu, min. iphone 3gs, samsung galaxy note, samsung s8500 i i9000. Lubię system ios i wymiary Iphone, lecz czy przypadkiem s3 nie byłby lepszym wyborem? Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeżeli nie będziesz robił crash testów to s3 <3 s3 wydaje się być lepszy, no i co najważniejsze nie zgubi zasięgu w lasku nad Wisłą czy w piwnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) kolego mam samsunga galaxy s 3 wcześniej był iphone 4 nie ma żadnego porównania na korzyść obecnego bardzo polecam fona jest świetny Edytowane 5 Lipca 2012 przez erni1996 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Telefony zupełnie inne ale obydwa bardzo fajne; wybierz ten w zalezności czy Ci bardziej pasuje iOS czy Android i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
robertgr1 373 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Polecam samsunga galaxy s3 nie ma nawet co porównywać z i phonem 4 to zupelnie inna liga Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zależy wszystko od tego czy lubisz duże ekrany czy nie iphone 3,5 vs samsung 4,8 cala w samsungu masz taką samą rozdzielczość jak w note lecz na mniejszej powierzchni andek to dużo lepsza wersja tego co jest na note i sgs 2 jak masz jakieś pytania odnośnie telefonu to wal wszystko Ci powiem Cytuj Link to post Share on other sites
Gutef 0 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 GS3, choc gdy bym mial wyjscie wziol bym htc one x jeszcze zalezy z jakiego telefonu chcesz wymieniac na ten lepszy masz galaxy note? czyli ekran z s3 nie zrobi na tobie wrazenia jesli masz np galaxy nexusa to nie ma sensu inwestowac tylu pieniedzy w ten sam ekran(mam na mysli materialy i rozdzielczosc = jakosc), troche lepszy aparat i procesor(co nie bedzie odczuwalne w wydajnosci) wykrywanie wzroku w s3 fajny bajer ale czy warty takiej inwestycji ? poza tym, telefon wiele nie wnosi nowego, odgrzewany kotlet ;P htc x one ma ladna nakladke sense oraz fajnie wygalada jesli sie nie myle to dolacza ci fajne sluchawki dr dree beats audio ale to juz kwestia gustu aparaty z nota i s3 sa tak podobne ze nie odczujesz roznicy... co do iphone nie wypowiem sie bo nie lubie jabuszka... jesli to co wymienilem ci nie zawadza w kupnie pomiedzy iphonem a s3 nie zastanawiaj sie, kup S3 !! Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 kolego gadasz o telefonach a pewnie nawet nie miałeś ich w rękach z htc one x musisz latać z ładowarką największy minus a nakładka s3 jest lepsza. słuchawki w zestawie s3 też są dobre nie mam do nich żadnych zastrzeżeń http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/62/54/60/2362546003_1 tak wyglądają Cytuj Link to post Share on other sites
Gutef 0 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Wyglad zalezy od gustu co do ladowania, masz racje s3 pociagnie na wiecej czasu ale roznica to kwestja 2 moze godzin,pracuje w carphonewarehouse w uk wiec co dzien mam w reku ktorys z tych telefonow Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) to przepraszam mi na zdjęciach się nie podobał ale W REALU WYGLĄDA DUŻO LEPIEJ Edytowane 6 Lipca 2012 przez erni1996 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Zdecydowanie Galaxy S III Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 BTW wie ktos czy w SGS3 Pebble Blue sluchawki sa... niebieskie/czarne? Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 kolego niebieskiego jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bd w białym są białe, ale dali czarną ładowarkę Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 kolego niebieskiego jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bd w białym są białe, ale dali czarną ładowarkę Niebieski juz jest dawno. Narazie sa problemy z niebieskim 32GB ale 16gb jest opor. Gdzies wykopalem info ze do niebieskiego daja biale... troche klops jezeli to prawda. Ogolnie niebieski mi sie o wiele bardziej podoba niz bialy. Musze jeszcze gdzies poszukac zeby miec pewnosc. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Moi znajomi mają dwa takie SGS3 w tym kolorze o którym mowa i słuchawki w zestawie są.............całe białe! jak u Apple. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Nie jak u apple, tylko jak u bialego SGSa... poprostu nie robili elementow dla bialego i niebieskiego tylko dla SGSa... mozliwe ze nawet nie wiedzieli jakie kolory tego beda dostepne i cala linia produkcyjna robila jedno i to samo. Pol biedy ze flipcover nie jest bialy i mozna wybrac kolor Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 SGS był tylko czarny z czarnymi słuchawkami i czarną ładowarką. Z kąd ta zmiana że wprowadzili białe modele i wszystkie słuchawki też są białe? Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Nie wiem... mi sie biale telefony nie podobaja Dobra wiem... apple... anyway biale telefony mi sie nie podobaja. Troche dziwnie beda wygladaly biale sluchawki z tym niebieskim telefonem. Ale kij... zawsze mozna kupic inne. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jeżeli chodzi o zwykłego SGS'a to ja miałem białego i również miałem białe słuchawki. Mi się osobiście nie podoba S3, jakiś taki garbaty, mały przycisk home. To nie telefon dla mnie, może autorowi tematu odpowiada on. Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 mały przycisk home On jest tej samej wielkosci co w SGS2 (troche zaokraglony ale tej samej wielkosci) Poprostu telefon jest wiekszy i sie wydaje ze jest mniejszy... Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 SGSIII okazał się całkiem fajny, faktycznie laguje mniej niż HTC OX ale za jakość materiałów (i trochę za display) bym go nie tknął. Ja nie toleruje, żadnych dodatkowych pokrowców, gumowych nakładek, etc. http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/miekrzy/galaxys3/fotki/rysy.jpg a nakładka s3 jest lepszaTu można by polemizować Na tą chwilę najlepszą nakładkę ma Sony. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ''Na tą chwilę najlepszą nakładkę ma Sony. '' Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Zamiast udawać d**** poczytaj sobie trochę. SE chodzą na jednym rdzeniu lepiej niż SGSII (nie mam tu na myśli o wydajności w aplikacjach tylko o optymalizacji launchera). Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Co ty pieprzysz za głupoty Kubbak. Widuję codziennie SGS'a II na ICS i jakoś płynniej nie da się zrobić. Wszystko błyskawicznie się uruchamia i ''przewija'' więc nie wiem w czym problem. Oczywiście nie mówię, że Launcher od Sony jest zły ale moim zdaniem zastawienie według mnie wygląda tak : 1. TouchWiz UX 2. HTC Sense UI 4.0 3. TouchWiz 4.0 4. Launcher Sony. Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 lecz sony s lagowy model był wypuszczony z 2.3 i dopiero po kilku miesiącach aktualizacja do ICS... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts