Skocz do zawartości

Ciężki orzech do zgryzienia...

Recommended Posts

W najbliższym czasie mam zamiar zmienić telefon. Myślałem nad:

Iphone 4s 16gb

Samsung galaxy s3

Teraz mam parę telefoników w domu, min. iphone 3gs, samsung galaxy note, samsung s8500 i i9000.

Lubię system ios i wymiary Iphone, lecz czy przypadkiem s3 nie byłby lepszym wyborem?

zależy wszystko od tego czy lubisz duże ekrany czy nie iphone 3,5 vs samsung 4,8 cala w samsungu masz taką samą rozdzielczość jak w note lecz na mniejszej powierzchni andek to dużo lepsza wersja tego co jest na note i sgs 2

jak masz jakieś pytania odnośnie telefonu to wal wszystko Ci powiem

GS3, choc gdy bym mial wyjscie wziol bym htc one x jeszcze zalezy z jakiego telefonu chcesz wymieniac na ten lepszy masz galaxy note? czyli ekran z s3 nie zrobi na tobie wrazenia :) jesli masz np galaxy nexusa to nie ma sensu inwestowac tylu pieniedzy w ten sam ekran(mam na mysli materialy i rozdzielczosc = jakosc), troche lepszy aparat i procesor(co nie bedzie odczuwalne w wydajnosci) :) wykrywanie wzroku w s3 fajny bajer ale czy warty takiej inwestycji :D? poza tym, telefon wiele nie wnosi nowego, odgrzewany kotlet ;P htc x one ma ladna nakladke sense oraz fajnie wygalada jesli sie nie myle to dolacza ci fajne sluchawki dr dree beats audio :D ale to juz kwestia gustu

aparaty z nota i s3 sa tak podobne ze nie odczujesz roznicy... co do iphone :D nie wypowiem sie bo nie lubie jabuszka...

jesli to co wymienilem ci nie zawadza w kupnie pomiedzy iphonem a s3 nie zastanawiaj sie, kup S3 !!

kolego gadasz o telefonach a pewnie nawet nie miałeś ich w rękach z htc one x musisz latać z ładowarką :) największy minus a nakładka s3 jest lepsza. słuchawki w zestawie s3 też są dobre nie mam do nich żadnych zastrzeżeń

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/62/54/60/2362546003_1 tak wyglądają

kolego niebieskiego jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bd w białym są białe, ale dali czarną ładowarkę

Niebieski juz jest dawno. Narazie sa problemy z niebieskim 32GB ale 16gb jest opor. Gdzies wykopalem info ze do niebieskiego daja biale... troche klops jezeli to prawda. Ogolnie niebieski mi sie o wiele bardziej podoba niz bialy. Musze jeszcze gdzies poszukac zeby miec pewnosc.

Nie jak u apple, tylko jak u bialego SGSa... poprostu nie robili elementow dla bialego i niebieskiego tylko dla SGSa... mozliwe ze nawet nie wiedzieli jakie kolory tego beda dostepne i cala linia produkcyjna robila jedno i to samo. Pol biedy ze flipcover nie jest bialy i mozna wybrac kolor :P

Jeżeli chodzi o zwykłego SGS'a to ja miałem białego i również miałem białe słuchawki. :P

Mi się osobiście nie podoba S3, jakiś taki garbaty, mały przycisk home. To nie telefon dla mnie, może autorowi tematu odpowiada on.

SGSIII okazał się całkiem fajny, faktycznie laguje mniej niż HTC OX ale za jakość materiałów (i trochę za display) bym go nie tknął. Ja nie toleruje, żadnych dodatkowych pokrowców, gumowych nakładek, etc.

http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/miekrzy/galaxys3/fotki/rysy.jpg

a nakładka s3 jest lepsza

Tu można by polemizować :P Na tą chwilę najlepszą nakładkę ma Sony.
  • Popieram 1

Co ty pieprzysz za głupoty Kubbak. Widuję codziennie SGS'a II na ICS i jakoś płynniej nie da się zrobić. Wszystko błyskawicznie się uruchamia i ''przewija'' więc nie wiem w czym problem. Oczywiście nie mówię, że Launcher od Sony jest zły ale moim zdaniem zastawienie według mnie wygląda tak :

1. TouchWiz UX

2. HTC Sense UI 4.0

3. TouchWiz 4.0

4. Launcher Sony.