krzesny 0 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż takie oto przedmioty: -Nokia 500, nowa, niewyjmowana z pudełka http://allegro.pl/nokia-500-nowa-2-lata-gwarancji-nawigacja-i2462507944.html - Nokia C6, używana, stan bardzo dobry, telefon leży już jakieś pół roku w pudełku nieużywany. Telefon nie posiada już gwarancji, ale wszystko co było w zestawie jest (ładowarka, słuchawki, kabel itd) Cena 210 zł + koszty przesyłki - Xbox 360 Arcade, konsola chodzi bez zarzutu, stan wizualny bardzo dobry, jedyny mankament to to że klapka gdzie podpina się pady sama się otwiera. W skład zestawu wchodzi całe okablowanie + kabel HDMI 2m, headset, karta pamięci 256mb, pad bezprzewodowy, opakowanie. + Gry: Assassin's Creed UFC 2009 UFC 2011 NHL 10 Dead or alive 4 NFS Shift Forza Motorsport 3 Fifa 11 Call of Duty World at War. Cena 750zł Zachęcam do kupna, w razie pytań można dzwonić pod telefon 502735792 Wszystkie przedmioty mogę wystawić na allegro i dokonać transakcji poprzez ten serwis. Pozdrawiam. Edytowane 3 Lipca 2012 przez krzesny Link to post Share on other sites
DobryDzieciak 9 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 z taką ceną to chyba musisz poszukać chętnych na portalu naiwni.pl - taka moja subiektywna opinia. Link to post Share on other sites
krzesny 0 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Odnośnie jakiego przedmiotu ?? Xboxa na tyle to mi wycenił ktoś na benchmark.pl Nokia 500 po tyle chodzi na allegro, a co do Nokii C6 to sam nie wiem ile za nią mogę zaśpiewać. Jeśli nie jesteś zainteresowany to po co udzielasz się w czyimś temacie?? Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 @UP Myślę, że lepiej wyjdziesz sprzedając Xboxa osobno i gry osobno. Link to post Share on other sites
DobryDzieciak 9 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 odnośnie xboxa Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nokia czarna czy biała? Link to post Share on other sites
Machim 66 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 kochas66 Wchodzisz w linka podanego przez kolegę, a następnie do wyboru masz 2 opcję. Pierwsza to taka, że patrzysz się na pierwsze zdjęcie na aukcji i tam w w prawym górnym rogu pudełka masz pokazane 3 obudowy ( czarna+ niebieska,czerwona ). Druga opcja to tak, że zjeżdżasz kursorem na opis aukcji i tam masz napisane " 2x panele tylne obudowy (w kolorze niebieskim i czerwonym) " Ludzie proszę was, zanim cokolwiek napiszecie, zobaczcie czy odpowiedź nie jest widoczna gołym okiem. Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 kochas66 Wchodzisz w linka podanego przez kolegę, a następnie do wyboru masz 2 opcję. Pierwsza to taka, że patrzysz się na pierwsze zdjęcie na aukcji i tam w w prawym górnym rogu pudełka masz pokazane 3 obudowy ( czarna+ niebieska,czerwona ). Druga opcja to tak, że zjeżdżasz kursorem na opis aukcji i tam masz napisane " 2x panele tylne obudowy (w kolorze niebieskim i czerwonym) " Ludzie proszę was, zanim cokolwiek napiszecie, zobaczcie czy odpowiedź nie jest widoczna gołym okiem. nie mądruj sie,taki głupi nie jestem,chodzilo mi o C6 a nie 500... Link to post Share on other sites
krzesny 0 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nokia C6 też koloru czarnego. Link to post Share on other sites
Machim 66 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 kochas66 W takim razie sorry za upomnienie Link to post Share on other sites
krzesny 0 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Telefon Nokia 500 już sprzedany. Schodzę z ceny Xboxa, bo widzę że coś zainteresowanie nim mierne. Prosiłbym o jakieś propozycje w sprawie ceny. Link to post Share on other sites
Recommended Posts