elvismt 757 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam Od pewnego czasu mam problem z facebookiem. Nie wiem gdzie się z tym zgłosić, mam nadzieję że ktoś mądrzejszy z tego forum będzie w stanie mi pomóc A więc do rzeczy - nie działa mi przycisk like! (lubię to) po jego wciśnięciu dostaję komunikat z błędem: Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie za klika minut. po odczekaniu nawet kilku dni nie działa nadal. dodatkowo często gdy dodaje komentarze pojawiają się błędy ale nie jest to regułą. Błąd pojawia się w każdej przeglądarce a nawet każdym innym urządzeniu i tylko na moim facebookowym koncie (testowałem inne i działają) Jeżeli nikt nie zna rozwiązania na ten nietypowy problem może będzie mnie w stanie poratować choć kontaktem do polskiego wsparcia facebook bo przeszukałem całą stronę a kontaktu po prostu niema Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Może pousuwaj jakieś historie czy inne CCleanerem.Może pomoże Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Może pousuwaj jakieś historie czy inne CCleanerem.Może pomoże Ale historię przeglądarki? nie zaszkodzi ale i tak niestety nadal nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja jednak skontaktowałabym się na Twoim miejscu z zarządzającymi Facebookiem,ponieważ powody mogą być różne. Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no właśnie kontaktu szukałem ale nie znalazłem, teraz sytuacja całkowicie się pogorszyła nie mogę zalogować się wcale Cytuj Link to post Share on other sites
NitrousNDF 0 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Może uznali Twoje konto za konto floodujące/spamerskie. Pewnie za dużo likeowałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Raczej wtedy zablokowali by go od razu a ja miałem z nim problemy techniczne a teraz nie działa wcale Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Słuszna uwaga, też raz tak miałam,byłam na Facebooku,a na drugi dzień nie udało mi się wejść,okazało się,że zablokowano mnie i to na 4 dni,bo coś przeskrobałam.hi hi hi,chociaż dla mnie to śmieszne wtedy nie było.Może i u Ciebie jest to samo.Posprawdzaj dobrze wszystko jeszcze raz. Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ach ten facebook. Jak trudno żyć bez niego xD A tak na poważnie to napisz do ubsługi facebooka Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 udało mi się zalogować na swoje konto, spróbowałem linków mobilnych z przeglądarki safari od ajfona i zadziałało. O dziwo mobil-nie mogę normalnie komentować likować dodawać swoje posty a z normalnej przeglądarki niestety te podstawowe funkcje nie działają Do obsługi napisałem ale hoho jak mi do końca miesiąca raczą odpisać będę szczęśliwy, chyba za wiele pracy mają Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 A gdzie tam, czasami odpowiadają od ręki, mimo,że z całą pewnością na brak pracy nie narzekają. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts