Skocz do zawartości

Gigabyte G31M-ES2L + 2GB i Intel Pentium DC E5200 + BOX

Recommended Posts

Witam. Mam na sprzedasz trzy części. Dwie z nich sprzedaje łącznie, a chodzi o płytę główną i ram.

1. Ga-G31M-ES2L + 2 GB Kingston 800 Mhz - płyta główna na socket LGA 775. Trzymałem na niej grafikę GTS 250 i procesor E5200. Działa bezproblemowo, oraz posiada zintegrowany układ graficzny z którego nie korzystałem. Więcej info. http://www.gigabyte....a-g31m-es2l_1x/

Do płyty nie mam oryginalnego opakowania, jednak dorzucam sterowniki itp. natomiast do ramu mam oryginalne opakowanie.

Obie części sprzedam za 140 zł + KW.

2.Intel Pentium Dual Core E5200 + boxowe chłodzenie - Skłamałbym gdybym powiedział, że go nie podkręcałem. Procesor ma duży potencjał, ponieważ na standardowym napięciu doszedłem do 3,3 Ghz i zapewne mógłbym dojść dalej, jednak tyle mi wystarczało do spokojnej pracy na komputerze. Do procesora dorzucam chłodzenie boxowe, boczną stronę opakowania gdzie widnieją informacje na temat procesora. Dorzucam również książeczkę i jeden kołek montażowy do chłodzenia (wszystkie były niedawno wymieniane). Temperatury utrzymują się w granicach 30-35 stopni w spoczynku. Cena to 80 + KW.

Pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...