Skocz do zawartości

GTX670 GIGABYTE WindForce 3 - 1639 zł

Recommended Posts

Swoja droge ciekawe czy da sie odblokowac ten model 670 do 680 poprzez przeflashowanie BIOSA z 680.

Internauci zauwazyli ze Gigabyte uzylo tej samej plytki PCB w modelu 670 co w 680. Zasilanie 6 + 8 pin tak jak w modelu 680 w przeciwienstwie do pozostalych producentow.

Byc moze sprzedaja GTX 680 z przeflashowanym Biosem jako 670...

Nie jest to wykluczone, jednak poczekajmy aż bogatsi od nas zaryzykują :) Z drugiej strony wydaje mi się, że 670 to chipy, które nie przeszły wymogów 680, więc może być różnie. Cenowo jednak super wypada - współczuję osobom, które 2 miesiące temu kupowały GTX580 1,5GB za 1700 zł.

Pcprojekt w Krk ma mieć (w poniedziałek) te gigusie i inne asusy w cenach koło 1680zł ,czyli w miare ;) Dlatego pytałem o miejscowość bo dobrze mieć pod ręką (odpada też koszt przesyłki) :D

A miały być za 1550zł

400$ przenożyć przez $ i vat (nie wiem jak cło) to wyjdzie pod 1600zł ;) a sprzedający też musi coś z tego mieć + nowość . Ale tak patrząc to hd7950 też w podobnej cenie krąży jeszcze

400$ przenożyć przez $ i vat (nie wiem jak cło) to wyjdzie pod 1600zł ;) a sprzedający też musi coś z tego mieć + nowość . Ale tak patrząc to hd7950 też w podobnej cenie krąży jeszcze

Ja kupiłem po maksymalnych upustach w hurtowni powyżej 1600 zł.

I opłaca Ci się sprzedawać po 1639zł ? ;)

Dla chłopaków z forum, czemu nie ? Nie na wszystkim trzeba zarabiać, generuję większy obrót w hurtowni to mam niższe ceny wtedy i za paczki płacę mniej lub wcale.

Wszystkie karty już zarezerwowane, następna dostawa we wtorek, będą również Asusy TOP w cenie 1650 zł.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...