Koneser 0 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam. Nie wiem czemu ale nagle cała linia dynastyczna jest bezpłodna i na 10 par (już 30-40 letnich) nikt nie ma dzieci. Czy jeśli wszyscy umrą bezpotomnie to kampania się skończy? Byłoby szkoda bo mam silne mocarstwo i głupio w ten sposób skończyć. Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Niż demograficzny i konsumpcyjny tryb życia to i potomków brak Rozwiń politykę pronatalistyczną, jakieś becikowe to może dzieci trochę będzie, ewentualnie zmniejsz podatki i akcyzę na paliwo Tak na serio to nie masz się chyba o co bać, w tej grze nie musi być potomków w każdym mieście, trzeba przeczekać trudny okres. Link to post Share on other sites
Koneser 0 Napisano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 To wiem ale jakiś dziedzic frakcji powinien przecież być. Więc co się stanie jak wszyscy walną w kalendarz? No chyba że może być bezkrólewie? Link to post Share on other sites
intervojager 2 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie walną. Co pewną turę masz kandydatów do adopcji. Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Powiem tak jest jakaś szansa że wszyscy kopną w kalendarz ale mi na 100 kampanii zdarzyło się 1 raz ale w ostatniej chili dostałem kandydata do adopcji więc pewnie ty też tak dostaniesz Link to post Share on other sites
Recommended Posts