erni1996 110 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 thhx W grze którą. Podales się nie grzeje za to w nova 3 już tak w okolicach przycisków telefonu Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cieplo powinno byc odczuwalne raczej z tylu. One X grzeje sie w rejonach kamerki ogolnie gora telefonu. Gdzies czytalem ze galaxy ma procesor i uklad graficzny na dole. Cytuj Link to post Share on other sites
wodzu88 52 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 link podałem tylko w celu przetestowania temperatury którą emituje SGS III pod obciążeniem. Zgodnie z prawem jest to backup i powinien zostać usunięty po 24h z dysku twardego. SGS II dla przykładu grzeje się w górno- środkowo-prawej stronie ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Tu grzeje się na dole jak już pisałem w okolicach przycisków i nie w tej grze która podałes tam nie grzeje się tylko w tej nova 3 gry portalem tylko do testów Jak dla mnie nie ma się w tym telefonie czego czepić wszystko jest dopracowane Jestem tylko ciekawy jak będzie z aktualizacjami Na razie jest andek 4.04 ale co potem Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Kolejne 2-3 wieksze updaty androida napewno dostanie. Nie wiadomo jak im pojdzie z numeracja ale jestem prawie pewien ze aktualizacji do 5.0 sie doczeka. Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 po żyjemy zobaczymy najnowsza aktualizacja to 4.1 pisali o tym na purepc.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts