PiekielnyGamer 13 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 czy wie ktoś o co chodzi z powiązanie konsoli i karty pamięci z jednym tylko kontem PSN ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Simon024 26 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Polega na tym że karta jest powiązana do 1 konta i tylko na tym koncie bedzie działać 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Fajnie, co. Nie dość, że oryginalne karty pamięci kosztują krocie, to jeszcze takie ograniczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
pierotez 4 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Czy to będzie dobra opcja czy szukać nowej lub leprzej opcji:http://allegro.pl/ja...2624207392.html W ogule to jaką konsolę polecacie na teraz jako pierwszą i głównie dla 7-9-latka? Edytowane 15 Września 2012 przez pierotez Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Jak jest kasa to PS Vita, lepsza zabawa (bo nowsze gry i ciekawsze), ale PSP będzie równie dobrze. Znam kilku młodszych użytkowników, którzy często się tym bawią. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Polega na tym że karta jest powiązana do 1 konta i tylko na tym koncie bedzie działać To nie tak do końca. Po sformatowaniu karty można normalnie używać jej z innym kontem, ale po powrocie do swojego tak czy siak trzeba ją sformatować. Czyli można kupić kartę używaną, ale nie można używać jej w tym samym czasie z 2-ma kontami. Cytuj Link to post Share on other sites
pierotez 4 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 A gdzie szukać PSP w 'dobrym stanie'? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Na pewno nie kupować nowego E1004. Jest kiepsko wykonane i pozbawione Wi-Fi. Warto poszukać po jakiś Marketach leżaków magazynowych 3004. W Łodzi, w Saturnie widziałem PSP 3004 z jakąś tam grą za 419zł. Cytuj Link to post Share on other sites
sn4ake 3 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Według mnie nie opyla się już kupować nowej konsoli PSP 3004, dlatego że jest zbyt droga. Za nowy egzemplarz musimy zapłacić około 700 złotych, gdy w przeszłości kosztował on 500 złotych. Jeśli chcesz inwestować w konsole PSP 3004, to radzę kupić ją używaną, z kartą i przerobionym softem na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A do czego Ci te WiFi potrzebne? Sony nie bez powodu je wycielo, po prostu nikt go nie uzywal. Cytuj Link to post Share on other sites
sn4ake 3 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Przykładowo żeby z kimś pograć, a ta funkcja w konsoli PSP (a nawet PS Vita) jest bardzo fajna i przyjemna. Ale się zgodzę, otwieranie stron na PSP to żart. Cytuj Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Problem w tym, że na PSP nie było wielu tytułów, w które można by pograć online. Dla kilku gier nie opłacało się Sony instalować modułu WiFi. PS Vita to co innego. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Przykładowo żeby z kimś pograć, a ta funkcja w konsoli PSP (a nawet PS Vita) jest bardzo fajna i przyjemna. Ale się zgodzę, otwieranie stron na PSP to żart. Żeby grać z osobą obok wystarczy funkcja WLAN którą każda PSP ma. Mało kto gra online na PSP, Resistance wiem żę hackują, killzone to samo. wystarczy wlan PSP dla syna jak ma być na bogato to vita. PSP 3k to znowu mniejsze koszta, gry w cenie rzadko przekraczające 20-30 zł. ja bym celował chlopakowi zwykły dotykowy telefon z dużym ekranem lub PSP 3k. na pewno mniejsze koszta. najlepiej spytać małego Cytuj Link to post Share on other sites
arekmenmax 1 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 ja polecam kupować PS Vita bo w Empiku można kupić z kartą 4gb i Assassins creed Liberations za 799zł Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ja nie polecam tej konsoli. Mało gier jest na nią niestety. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
arekmenmax 1 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 dlaczego tak sądzisz wchodzą co chwila nowe i cudownie gra nię w Call of Duty na Vicie ale trochę nie podoba mi się bohaterka w Liberations Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Miałem tą konsolę to wiem, sprzedałem bo nie było w co grać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
arekmenmax 1 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 mi się bardzo podoba i decyduje się na kupno mam czas co 5 grudnia Cytuj Link to post Share on other sites
Dante41k 33 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja też na razie nie polecam. Kupiłem w dniu premiery i do dzisiaj znalazłem na konsole dwie gry w wydaniu pudełkowym które warte były zakupu. Straszna bieda z tymi grami, naobiecywali fajnych tytułów a teraz cisza. Cytuj Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Co wy gadacie ja posiadam vite od 7 lipca i mam już 7 gier dla mnie to już dużo a do świąt zamierzam kupić 2/3 gry,więc nie przesadzajcie jestem z forum vitasite... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dobra cwaniaczku teraz napisz jakie masz te gry 1 Cytuj Link to post Share on other sites
arekmenmax 1 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 mi się podoba liberations, fifa 13, call of duty i chyba dla tych gier ją kupię Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja pierdzielę granie w "małe wersje" "dużych gier". Jak ktoś nie ma żadnego innego sprzętu do grania to spoko ale żeby grać w CoDa czy Fifę na małym ekraniku, mając kompa czy konsolę w domu, i jeszcze bulić za te gry taką samą kasę jak za ich "duże" odpowiedniki to mi się nie uśmiecha. Konsola to GRY. Gry, których na PSV niestety nie ma. Wymieńcie mi na PSV chociaż PIĘĆ EXCLUSIVE dla których warto kupić ten sprzęt. Między Bogiem a prawdą jest na vitę JEDEN system seller Gravity Rush. Cała reszta to konwersje "dużych" tytułów lub ich odłamy (np Uncharted). Na Gamespot nawet już się nie wysilają, żeby recenzje gier na vitę robić bo jest bardzo małe zainteresowanie tym sprzętem. Po prostu nie ma w co grać... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
arekmenmax 1 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dla mnie vita byłaby w sam raz ponieważ nie mam czasu wejść na kompa i siedzieć godzinę czy dwie i wolałbym odpalić to małe gó...enko i pograć na nim chwilę i odłożyć. Dla niektórych wydawanie dużej kasy tylko po to wydaje się nie rozsądne ale ja mam inne zdanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 To szybko ci się znudzi. Do pogrania na chwilę i odłożenia to nadaje się byle jaki smartphone, na którym gierki za 5zł niejednokrotnie przebijają grywalnością "duże" tytuły kosztujące grubo ponad 100zł. Zresztą, miałem vita, to wiem jak byłe i po prostu chcę Cienie i innych ostrzec przed popełnieniem błędu jakim na obecną chwilę jest zakup tej konsoli. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts