LandStalker1 28 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć jakie są ciekawe modele telefonów dotykowych na rynku za niską cenę, coś na pułapie LG cookie Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez LandStalker1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie lepiej zamiast "dotyku" cookie i avili kupić coś normalnego? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Cookie nie kupuj, lepiej wyrzucić pieniądze do kosza Wg. mnie to jeden z najgorszych telefonów jakie są... Ten ekran jest dotykowy? haha. Z niskich cen to Samsung i5700 Spica. Jeśli zainstalujesz launchera będzie całkiem przyjemny 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dominqo 7 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Niska cena i telefon dotykowy to złe połączenie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
LandStalker1 28 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 to coś normalnego bo jeśli chodzi o dotyk to chciałem być na fali Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Lg Cookie to mi trzymał 3 miesiące, był 2 razy na gwarancji i g**no działał taki telefon. Prawdopodobnie padł dotyk,bo odwalał wszelakie numery,począwszy od artefaktów skończywszy na braku reakcji . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak chcesz i5700 to napisz do mnie Ja używam noki n6210 i tak dobrego telefonu jeszcze nie miałem (jak na 200zł) Navigacja jest, aparat spoko, gierki na symbiana wyśmienite (przeszedłem na nim całego dooma 1 i 2, duke nukem 3D i wiele innych). Telefon wytrzymuje spadki na asfalt podczas jazdy rowerem więc słaby nie jest Mam go już dwa lata i jeszcze pewnie mi posłuży. Jeśli kupować już telefon dotykowy to nie celować niżej niż Galaxy Ace. Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Cacek93 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Matiix25 2 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 LG KC910 w obsłudze podobny do cookie(czyli dla nuba jak znalazł) , lecz sporo szybszy, lepszy ekran dotykowy, świetny aparat, wifi, gps. Jest mało popularny dlatego cena szybko spada. Dla kogoś kto potrzebuje telefonu do dzwonienia, pisania sms i robienia fotek jak znalazł. Mam takiego już półtorej roku, wytrzymał jak na razie wszystkie upadki i (co najważniejsze na budowie) obudowa jest szczelna na tyle, że żaden kurz czy pył się nie dostaje do środka. Na wzmocnionej baterii (10 zł na allegro) wytrzymuje 4 dni przy częstym użytkowaniu lub 7 dni gdy mało z niego korzystam. Wadą jest mała ilość aplikacji i niedziałający youtube po wi-fi (bug w sofcie) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
LandStalker1 28 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 dzięki wsystkim popatrze sobie na ace'a i tego eldżika Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Nie kupuj tanich dotykowców, ponieważ tylko Cię one zniechęcą do dotyku ... Cytuj Link to post Share on other sites
aquadigger 70 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 mój kolega ma cookie i jest zadowolony, ale jeśli ja bym go miał to by mnie szlak trafił gratis powinni dodawać młotek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Co wy chcecie od Cookie? Najzwyklejszy telefon z ekranem dotykowym. Nie ma się czym podniecać, ani negować. U mnie chodzi 3 rok bezbłędnie... Cytuj Link to post Share on other sites
aquadigger 70 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Co wy chcecie od Cookie? Najzwyklejszy telefon z ekranem dotykowym. Nie ma się czym podniecać, ani negować. U mnie chodzi 3 rok bezbłędnie...chyba nie miałeś w ręce droższego telefonu z ekranem dotykowym Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Albo ZTE Blade. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Lepiej już kupić x8 niż te cookie avile itp. Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 chyba nie miałeś w ręce droższego telefonu z ekranem dotykowym Hahhaha, nie rozśmieszaj mnie koleszko, bo mam do czynienia na codzień. Wiem, dotyk chodzi zdecydowanie inaczej, ja nie wywyższam tego modelu, oczywiście nie. Jedynie tylko bronie Cookie.pod względem awaryjności. elo Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To nie wprowadzaj ludzi w błąd że ten twój 'elo telefonik' się do czegoś nadaje... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 @up człowieku co Ty nawijasz wgl? Ja powiedziałem , że jako TELEFON jest zwykłym telefonem i się nie ma co czepiać. Jako SMARTFON, to smartfonem nie jest. Co Ty ćpiesz? Cytuj Link to post Share on other sites
aquadigger 70 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 @up człowieku co Ty nawijasz wgl? Ja powiedziałem , że jako TELEFON jest zwykłym telefonem i się nie ma co czepiać. Jako SMARTFON, to smartfonem nie jest. Co Ty ćpiesz? Zmień dilera Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Lg Cookie to mi trzymał 3 miesiące, był 2 razy na gwarancji i g**no działał taki telefon. Prawdopodobnie padł dotyk,bo odwalał wszelakie numery,począwszy od artefaktów skończywszy na braku reakcji .trafiła ci się sztuka , ale nie zmienia tematu że to badziew Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Przecież to nie jest telefon dotykowy, tylko wciskowy. Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Farmazony; o Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 @up człowieku co Ty nawijasz wgl? Ja powiedziałem , że jako TELEFON jest zwykłym telefonem i się nie ma co czepiać. Jako SMARTFON, to smartfonem nie jest. Co Ty ćpiesz? Matka wie że ćpiesz? Ani to telefon ani smartfon. Zwykłe gó**o dla mas, ohh mam dotykowy telefon, supah Za telefon dużo lepiej zrobi Nokia 3310 a za smartfon to notatnik i długopis o.O Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Debilu, czy ja mu polecam ten telefon? Cytuj Link to post Share on other sites
aquadigger 70 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Debilu, czy ja mu polecam ten telefon?Weź już przestań bo to się robi nudne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts